5.8

(4 szavazat)

véleményem van!

Yiddishe Mamma Mia

Étterem - Vendéglő
 • image

bemutatkozó

Hagyományos újítás - ez a filozófiája a Yiddishe Mamma Mia étteremnek, ami a budapesti zsidónegyed szívében kínál minden eddiginél szélesebb körű élményeket a jiddis és olasz ízek imádóinak, ahol akciók, esténként élőzene és sztárparádé vár, rendkívül kedvező 950 Ft-os napi menüjével, amely ezzel együtt sem veszít változatos nívójából.

Vélemények

 • image
  4pont
  Ételek:
  4
  Tálalás:
  5
  Tisztaság:
  4
  Hangulat:
  4
  Kiszolgálás:
  4
  Ár / érték :
  3
  4
   
   
  ervinharos@gmail.com véleménye
  “Az én hibám, hogy egy magát zsidó és olasz étteremként hirdető étteremben steak rendelést adtam fel.
  Az eredmény egy kíválló bélszín "Peppe verde" és egy szinte fogyaszthatatlan Rib Eye "Botticelli" volt.
  A bélszín szépen magas, úgy átsütve ahogy kértem, kifogástalan. A hozzá kért rósejbni szintén OK.
  A Rib Eye Botticelli viszont gyakorlatilag csupán csont és faggyú volt, mintegy 20 % - a volt ehető hús, az is annyira vékony, és túlsütött, hogy élvezeti szintje köszönő viszonyban sem volt az érte fizetett 'potom' 5.800 forintnak. A felszolgáló azt ígérte, hogy a köretek külön tányérban jönnek, de a natúr zöldsaláta egy tányérban jött a már jellemzett Rib Eye-al, így érdekes lett volna megöntözni az ecettel és olajjal, amit kaptam hozzá. Nem tett volna jót az amúgy is elcseszett steak-nek. Vagy mégis ?
  A kiszolgálás igen lassú, annak ellenére, hogy egyedül voltunk (kora este 18h körül). A tisztaság vonatkozásában ,megjegyzendő, a klotyó nincs arányban a helység egyébként jó színvonalával.”

  Vélemény időpontja 2014.03.14. 00:14

  Látogatás dátuma: 2014.03.13.

 • image
  8.7pont
  Ételek:
  9
  Tálalás:
  10
  Tisztaság:
  8
  Hangulat:
  8
  Kiszolgálás:
  9
  Ár / érték :
  8
  8.7
   
   
  bobek007 véleménye
  “Nem tudom ugyanarrol a helyrol beszelunk-e. Nekem a Yiddishe Mamma Mia nagyon tetszett. A pizzak otletesek, a desszertek is, az etterem hangulatosnak is hangulatos, a pincerek pedig nagyon kedvesek voltak. Amit meg kiemelnek az az etterem belso tere, nagyon tetszett a berendezes, egyedi, modern, de nem tulzottan steril vagy sznob.

  Ami kevesbe tetszett az az, hogy a chilli paprika amit az etelbe tesznek talan tul csipos volt az en izlesemhez, de ez valakinek bejon, valakinek pedig nem, tehat ez se kimondottan a hely hibaja. Nem tartom szerencsesnek a vece elhelyezeset, ami lent van a pinceben a konyha mellett, igy amikor szuksegre megy az ember, hallhatja szakacsok hangos poenkodasat... ezen javitani kene. Vegul talan meg annyi, hogy a bor valahogy tul draga volt, de ez tobb belvarosi etteremre jellemzo, talan megerne olcsobb pinceszetekkel is felvenni a kapcsolatot.

  A fentiektol eltekintve nagyon jo helynek tartom.”

  Vélemény időpontja 2012.03.08. 00:12

  Látogatás dátuma: 2012.03.07.

 • image
  5.2pont
  Ételek:
  4
  Tálalás:
  5
  Tisztaság:
  7
  Hangulat:
  3
  Kiszolgálás:
  5
  Ár / érték :
  7
  5.2
   
   
  medvekoma véleménye
  “Sajnos csak csak csatlakozni tudok siralmas a hely nyomasztó semmi vidám hangulat.
  Személy szerint én előételt és fő ételt desszertet is fogyasztottam az elő ételnek tojást kértem melyben a hagyma és a tojás arány nem volt egyensúlyban.Főételnek steeket ettem humm nos kb 1 órát vártam rá és akkor sem egy nagyon jó minőséget kaptam.
  Egyedül a desszert volt ami mind 2 számára fogyasztható volt .
  Nos,hogy ajánlom? Sajnos nem jó szível és talán mint itt olvasom az előttem szólót inkább fizesse meg az embereit és akkor lehet javul a hangulat és a minőség is.


  Goldmann Dávid”

  Vélemény időpontja 2012.02.23. 08:45

  Látogatás dátuma: 2012.02.21.

 • image
  5.3pont
  Ételek:
  5
  Tálalás:
  7
  Tisztaság:
  7
  Hangulat:
  3
  Kiszolgálás:
  6
  Ár / érték :
  4
  5.3
   
   
  Perity véleménye
  “Az én értékelésem Yiddishe Mamma Mia-ról az hogy egy eléggé nem korrekt hely. Tudom hiszen ott dolgoztam, bevállalom. Személyesen tudom hogy mik mennek ott és csak szánalmasnak tudom találni azt hogy halálra dolgoztatják az embereket éhbérért és közben elvárják a minőség nyújtást. De mint a kedves vendégek is láthatták egyes ételek nem nagy lelkesedéssel készülnek el, hát ezért van ez.
  Szóval ha éttermet kéne ajánlanom akkor biztos h nem a YMM-t ajánlanám.”

  Vélemény időpontja 2011.11.16. 09:21

  Látogatás dátuma: 2011.11.16.

véleményem van!
youmetry