Yiddishe Mamma Mia

Étterem - Vendéglő

Cím
1075 Budapest - VII. kerület, Király utca udvar
Hely telefonszáma
5.8 (4)
Értékelés:
Ételek: 5.5
Tálalás: 6.8
Tisztaság: 6.5
Hangulat: 4.5
Kiszolgálás: 6
Ár/érték arány: 5.5
Értékeld te is!
Cím
1075 Budapest - VII. kerület, Király utca udvar
Elhelyezkedés:
A Király és Dob utcákat összekötő passzázson
Kapcsolat
Telefon:
Weboldal
Rövid leírás
Hagyományos újítás - ez a filozófiája a Yiddishe Mamma Mia étteremnek, ami a budapesti zsidónegyed szívében kínál minden eddiginél szélesebb körű élményeket a jiddis és olasz ízek imádóinak, ahol akciók, esténként élőzene és sztárparádé vár, rendkívül kedvező 950 Ft-os napi menüjével, amely ezzel együtt sem veszít változatos nívójából.
Nyitvatartás
Minden nap: 11:00 - 01:00
Konyha típus
Olasz, Zsidó
Specialitások
Vélemények
Értékelés ideje: 2014.03.14. 00:14
Értékelés:
4
Ételek: 4
Tálalás: 5
Tisztaság: 4
Hangulat: 4
Kiszolgálás: 4
Ár/érték arány: 3
Látogatás dátuma:
2014.03.13.

Az én hibám, hogy egy magát zsidó és olasz étteremként hirdető étteremben steak rendelést adtam fel.
Az eredmény egy kíválló bélszín "Peppe verde" és egy szinte fogyaszthatatlan Rib Eye "Botticelli" volt.
A bélszín szépen magas, úgy átsütve ahogy kértem, kifogástalan. A hozzá kért rósejbni szintén OK.
A Rib Eye Botticelli viszont gyakorlatilag csupán csont és faggyú volt, mintegy 20 % - a volt ehető hús, az is annyira vékony, és túlsütött, hogy élvezeti szintje köszönő viszonyban sem volt az érte fizetett 'potom' 5.800 forintnak. A felszolgáló azt ígérte, hogy a köretek külön tányérban jönnek, de a natúr zöldsaláta egy tányérban jött a már jellemzett Rib Eye-al, így érdekes lett volna megöntözni az ecettel és olajjal, amit kaptam hozzá. Nem tett volna jót az amúgy is elcseszett steak-nek. Vagy mégis ?
A kiszolgálás igen lassú, annak ellenére, hogy egyedül voltunk (kora este 18h körül). A tisztaság vonatkozásában ,megjegyzendő, a klotyó nincs arányban a helység egyébként jó színvonalával.

Értékelés ideje: 2012.03.08. 00:12
Értékelés:
8.7
Ételek: 9
Tálalás: 10
Tisztaság: 8
Hangulat: 8
Kiszolgálás: 9
Ár/érték arány: 8
Látogatás dátuma:
2012.03.07.

Nem tudom ugyanarrol a helyrol beszelunk-e. Nekem a Yiddishe Mamma Mia nagyon tetszett. A pizzak otletesek, a desszertek is, az etterem hangulatosnak is hangulatos, a pincerek pedig nagyon kedvesek voltak. Amit meg kiemelnek az az etterem belso tere, nagyon tetszett a berendezes, egyedi, modern, de nem tulzottan steril vagy sznob.

Ami kevesbe tetszett az az, hogy a chilli paprika amit az etelbe tesznek talan tul csipos volt az en izlesemhez, de ez valakinek bejon, valakinek pedig nem, tehat ez se kimondottan a hely hibaja. Nem tartom szerencsesnek a vece elhelyezeset, ami lent van a pinceben a konyha mellett, igy amikor szuksegre megy az ember, hallhatja szakacsok hangos poenkodasat... ezen javitani kene. Vegul talan meg annyi, hogy a bor valahogy tul draga volt, de ez tobb belvarosi etteremre jellemzo, talan megerne olcsobb pinceszetekkel is felvenni a kapcsolatot.

A fentiektol eltekintve nagyon jo helynek tartom.

Értékelés ideje: 2012.02.23. 08:45
Értékelés:
5.2
Ételek: 4
Tálalás: 5
Tisztaság: 7
Hangulat: 3
Kiszolgálás: 5
Ár/érték arány: 7
Látogatás dátuma:
2012.02.21.

Sajnos csak csak csatlakozni tudok siralmas a hely nyomasztó semmi vidám hangulat.
Személy szerint én előételt és fő ételt desszertet is fogyasztottam az elő ételnek tojást kértem melyben a hagyma és a tojás arány nem volt egyensúlyban.Főételnek steeket ettem humm nos kb 1 órát vártam rá és akkor sem egy nagyon jó minőséget kaptam.
Egyedül a desszert volt ami mind 2 számára fogyasztható volt .
Nos,hogy ajánlom? Sajnos nem jó szível és talán mint itt olvasom az előttem szólót inkább fizesse meg az embereit és akkor lehet javul a hangulat és a minőség is.


Goldmann Dávid

Értékelés ideje: 2011.11.16. 09:21
Értékelés:
5.3
Ételek: 5
Tálalás: 7
Tisztaság: 7
Hangulat: 3
Kiszolgálás: 6
Ár/érték arány: 4
Látogatás dátuma:
2011.11.16.

Az én értékelésem Yiddishe Mamma Mia-ról az hogy egy eléggé nem korrekt hely. Tudom hiszen ott dolgoztam, bevállalom. Személyesen tudom hogy mik mennek ott és csak szánalmasnak tudom találni azt hogy halálra dolgoztatják az embereket éhbérért és közben elvárják a minőség nyújtást. De mint a kedves vendégek is láthatták egyes ételek nem nagy lelkesedéssel készülnek el, hát ezért van ez.
Szóval ha éttermet kéne ajánlanom akkor biztos h nem a YMM-t ajánlanám.

Értékeléshez be kell lépned!
youmetry