7.3

(1 szavazat)

véleményem van!

Fáy Présház Étterem

Étterem - Vendéglő
 • image

bemutatkozó

Fót a Hősök terétől 15 percre, Budapesttől 10 km-re található. A nemrégiben kívül-belül megújult Fáy Présház ma is az otthon hangulatát idézi. Az étterembe belépve évtizedeket repülünk vissza az időben, szinte a reformkorban érezzük magunkat. Fáy András író, ügyvéd présházáta nemzet nagyjai látogatták: Vörösmarty Mihály, Jedlik Ányos, Bajza József, Deák Ferenc gyakorta vendégeskedett itt. 1842. október 5-én itt született meg az azóta Hungaricumnak számtó ital, a fröccs. A fröccsön kívül ez a kultikus hely az ételek minőségéről és mennyiségéről is híres. A ropogós libacombtól a vajon pirított fogason keresztül a mangalica tarjáig sokminden megtalálható az étlapon. A napi ajánlatokkal kiegészítve mindenki talál kedvére valót. Mindehhez kedvező árak és gyönyörű panoráma párosul. A Fáy Présház esküvőkre, céges- és magán rendezvényekre is ideális helyszín. Ha szeretne kiszakadni a jelenből, látogasson el a Fáy Présházba!

Vélemények

 • image
  7.3pont
  Ételek:
  7
  Tálalás:
  7
  Tisztaság:
  8
  Hangulat:
  8
  Kiszolgálás:
  8
  Ár / érték :
  6
  7.3
   
   
  Sokanvoltunk! véleménye
  “15órára foglaltunk asztalt, egy 13fős társaság, amiből 2 kisgyerek,ez azért érdekes, mert 17:15kor még nem kaptunk egy tányér levest sem! De térjünik vissza a történet elejére: 15órakor megérkeztünk, az asztalunkat, 16órára tudtuk elfoglalni, addig kint az előtérben várakoztunk, igaz az üzletvezető asszony a várakozást egy kör itallal próbálta kompenzálni... Miután az általunk foglalt asztalhoz le tudtunk ülni rendeltünk még egy kör italt, ezután felvették az ételrendelést a társaságtól.Foglaláskor külön kérés volt, hogy a Márton napi ételekből tudjunk válaszolni, ezzel szemben már csak az étlap feléből tudtunk választani, az étlapon szereplő ételek nagy része addigra elfogyott!!! 17:30-kor rákérdeztünk, hogy mégis mikorra várhatóak az ételek, miután két gyermek(is) várakozik az "ebédre" !?
  Az előételek ez után nem sokkal megérkeztek, az előátel és a főétel között kicsit több idő telt el az átlagosnál.
  Az ételek viszonyleg fionomak voltak, bár ettünk már finomabbat is. A PÁLINKA VISZONT REMEK VOLT!!!
  A pincér srác távozás előtt elnézést kért a kellemetlenségekért, ez nagyon pozitív volt számunkra, de nem gondoljuk, hogy visszatérünk...”

  Vélemény időpontja 2012.11.12. 21:26

  Látogatás dátuma: 2012.11.11.

véleményem van!
youmetry