7.4

(6 szavazat)

véleményem van!

Gulliver Étterem, Pizzéria, Kávézó és Teázó

Étterem - Vendéglő
 • image

bemutatkozó

A Gulliver Étterem már több mint húsz éve igyekszik vendégei folyamatosan változó és egyre növekvő igényeit kiszolgálni. A vendéglő különlegessége, hogy bár egy lakótelepen található, belső kialakításának, és egyedi kerthelyiségének köszönhetően az idelátogatók úgy érzik magukat, mintha a természetben lennének. 2013 májusára az étterem teljesen megújult. Modernizáltuk a belső kialakítást valamint a teraszt, és jelentős mértékben kibővítettük a kínálatot. Térjen be Ön is hozzánk egy finom ebédre, egy hűsítő italra.

Vélemények

 • image
  4.5pont
  Ételek:
  7
  Tálalás:
  7
  Tisztaság:
  3
  Hangulat:
  4
  Kiszolgálás:
  4
  Ár / érték :
  2
  4.5
   
   
  sunsatia véleménye
  “A tegnap látogatás "élménye" felülmúlta a legutóbbit. Nemdohányzó helyre kért telefonon történt asztalfoglalásra érkeztünk, azzal fogadtak, hogy nincs olyan, hogy nemdohányzó. Ezt a telefonban nem közölték. Feltételeztem, hogy van, mert lennie kell, és télen működik is az utcai nemdohányzó helyiség. Leültünk a kerthelyiségben, mert máshová nem lehetett, mindenhonnan dőlt a füst. Ezért a 2 pont a belső kialakításra. Pincér jött, unott arccal, hogy hozzon-e étlapot. Ugyanazzal az arckifejezéssel: "Inni kérnek valamit?" Az asztalterítőn szép hosszú fekete hajszálak sorakoztak, amit az étel érkezéséig sikerült letakarítanunk,
  Sajnálom, hogy a számlázás korrektségét nem lehet pontozni, mert arra 1-est adnék. 100 Ft-ért felszámolták külön a milánói sertésborda nevű ételre szórt leheletnyi sajtot...
  1 hónapja pedig korábban fizetés nélkül távozó vendégeket próbáltak bennünk beazonosítani, és már eleve úgy hozták ki a kézzel írt "számlát", ami lényegében egy papírfecni volt, hogy az ismeretlenek fogyasztása a mi számlánkhoz hozzá volt adva. Miután sikerült meggyőznöm a pincérnőt, hogy mi nem jártunk itt korábban, főleg nem távoztunk fizetés nélkül, egyszerűen átfirkálta a számlát, hogy jó, akkor ezt a részét NEM KELL kifizetni. És ha véletlenül jártunk volna ott korábban,akkor ki kellene??? Felháborítónak, egyszerűen kritikán alulinak tartom ezt a bánásmódot. Nem kértem a panaszkönyvet, de már sajnálom!
  Soha többé nem étkezünk ezen a helyen.”

  Vélemény időpontja 2010.07.28. 11:26

  Látogatás dátuma: 2010.07.27.

 • image
  8.2pont
  Ételek:
  8
  Tálalás:
  7
  Tisztaság:
  7
  Hangulat:
  8
  Kiszolgálás:
  9
  Ár / érték :
  10
  8.2
   
   
  isetar véleménye
  “Elég régóta felfedeztem, hogy a kívül elég szerény étterem belső terei hangulatosak, jól használhatók, jól elszeparált a dohányzó és nem dohányzó részleg. Finomak az ételek, ehhez képest az árak kifejezetten szerények.”

  Vélemény időpontja 2009.10.15. 12:50

  Látogatás dátuma: 2009.10.01.

 • image
  8.7pont
  Ételek:
  10
  Tálalás:
  10
  Tisztaság:
  8
  Hangulat:
  8
  Kiszolgálás:
  8
  Ár / érték :
  8
  8.7
   
   
  Evicadra véleménye
  “Több alkalommal jártam már itt. Mindig gyors kiszolgálásban volt részem. Az ételek szépen vannak tálalva, és jó minőségűek. Az adagok nagyok! Kijevi pulykamell + roquefortos saláta SZUPI! Mindenkinek ajánlom!”

  Vélemény időpontja 2009.10.07. 09:47

  Látogatás dátuma: 2009.10.07.

 • image
  5.2pont
  Ételek:
  5
  Tálalás:
  5
  Tisztaság:
  7
  Hangulat:
  5
  Kiszolgálás:
  3
  Ár / érték :
  6
  5.2
   
   
  Keserédes véleménye
  “Bár kispesti vagyok,először jártam a Gulliverben.Nem véletlen,hisz a vendéglő külső kialakítása meglehetősen egyszerű,kevésbé bizalomgerjesztő...A kerthelyiségbe lépve egy hölgy nézett ránk,aki éppen akkor nyelte le az utolsó falatot,ami gondolom az estebédje lehetett.Egy kockás abroszos asztalra mutatott,és még mi helyet foglaltunk az olcsó műanyag székben,ő egy literes palackból jóízűen ivott.Gondoltuk megkérdezi innánk-e mi is,de nem.Állt és beszélgetett a pincérrel.Végül csak oda jött,kaptunk egy sablonos,unott kiszolgálást,egy feledhető vacsorát,igaz,legalább nem túl drágán.Indulunk,a felszolgáló úr köszön:viszontlátásra!Mi azt mondjuk:MINDEN JÓT!”

  Vélemény időpontja 2009.08.23. 19:17

  Látogatás dátuma: 2009.08.20.

 • image
  8.8pont
  Ételek:
  10
  Tálalás:
  10
  Tisztaság:
  10
  Hangulat:
  6
  Kiszolgálás:
  10
  Ár / érték :
  7
  8.8
   
   
  sidari véleménye
  “A kívülről jelentéktelennek tűnő étterem -kellemes meglepetést okozott.Hangulatos belső kialakításával,csendes kerthelyiségével,igazán finom ,bőséges ételeivel, klassz kiszolgálással.”

  Vélemény időpontja 2009.06.20. 13:26

  Látogatás dátuma: 2009.05.21.

véleményem van!
youmetry