Töltés
Bejelentkezés

Asztalfoglalás

Foglalj asztalt online, azonnali jóváhagyással!

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 23:45 (Mutass többet)
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
WIFI, Kártyás fizetés
Rólunk:

Szerettünk volna egy olyan magyar éttermet létrehozni, mely visszaadja a rég elfeledett és hiányzó „Szindbádos” gasztronómiai élményt, de mindezt originálisan és újszerűen, a tipikus „magyaros étterem” kliséket mellőzve mind a konyhában, mind a vendéglő kialakításában is. Mindezeknek köszönhetően reméljük sikerült létrehozni egy olyan magyar vendéglőt, ahol jól érzhetjük magunkat mi magyarok is, ahol felidézhetik a kedvenc régi ízeiket egy kissé izgalmasabb megközelítésben és mindezt egy kötetlen kényelmes hangulatban.Reméljük Önök is úgy érzik majd, hogy a 21 az a kedvenc helyük, ahol szeretnek egy kicsit többet enni, kicsit hangosabban beszélni és kicsit több bort megkóstolni, mint egy étteremben általában…

Mutass többet


Kapcsolat és megközelíthetőség

Térkép jelölő
Napi menük Budapesten

Értékelések

Értékeld Te is
5.0
Összesen 2
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0

 • Céges rendezvényhez kerestünk megfelelő éttermet, amikor egyik szerda ebédidőben ellátogattunk a Budai Várban működő étterembe.

  Ami hamar feltűnik, a pincérek kedvessége, humora és tájékozottsága. A belső szolídan modern, ugyanakkor régies elemekkel tarkított.

  Étlapja rövid, de tartalmas; kifejezetten magyaros ételekt kínálnak. A felszolgált étkek minőségét túlzás nélkül, egy szóval tudom leírni: mesteri. Legyen szó előételről, levesről, főételről vagy desszertről, minden esetben többet kaptunk, mint amire számítottunk. A porciókat nem sajnálják, de attól sem kell tartanunk, hogy túl sok lesz belőlük.

  A tálalás során tradicionális és újszerű elemekkel is találkozunk. Míg a levest kopottas zománcú lábasból merhetjük magunknak (kifejezetten jól néz ki), addig az étkészlet jelentős része kifejezetten korhű. A tisztaság értékelése során a búzasörös pohár miatt vontam le egy pontot, mert kissé maszatos volt (de összesen kb. 8 poharat használtunk).

  Csak javasolni tudom ezt az éttermet, biztos vagyok benne, hogy mindenki számára kellemetes meglepetéseket tartogat. Ezek közé tartozik a kapros vaníliasodóval felszolgált túróspalacsinta is. Én kifejezetten tartottam a kapor - vanília házasítástól, de meggyőztek.

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

21 a Magyar Vendéglő

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás