6.5

(3 szavazat)

véleményem van!

Paprika Vendéglő

Csárda - Halászcsárda
 • image

bemutatkozó

Szeretettel várjuk csárdás hangulatú vendéglőnkben a magyaros ízeket kedvelő Vendégeinket.

Vélemények

 • image
  8.2pont
  Ételek:
  9
  Tálalás:
  8
  Tisztaság:
  8
  Hangulat:
  8
  Kiszolgálás:
  8
  Ár / érték :
  8
  8.2
   
   
  xyz véleménye
  “Párommal ebédeltünk itt és mindennel meg voltunk elégedve. A felszolgálók kedvesek voltak, (lehet az előző véleményező és más elégedetlen vendégek panaszainak köszönhetően, mi egy új személyzettel találkoztunk.) az étel gyorsan kész volt és mind állagra mind ízre nagyon jó volt. Mindenkinek ajánlom az éttermet aki szereti a magyar konyhát és a "piros kockás abroszos" helyeket.”

  Vélemény időpontja 2012.09.03. 14:33

  Látogatás dátuma: 2012.07.14.

 • image
  3.3pont
  Ételek:
  5
  Tálalás:
  5
  Tisztaság:
  5
  Hangulat:
  2
  Kiszolgálás:
  1
  Ár / érték :
  2
  3.3
   
   
  jnesokagi véleménye
  “Ma 2010. december 20-án jártam az étteremben, sajnos nagyon rossz tapasztalataim vannak róla, senkinek nem ajánlom. Egy olyan mogorva és mondhatni bunkó pincérhölgy szolgált ki minket akitől rendelni alig mertünk, nem a mi hibánk ha utálja a munkáját, már elnézést... egy étel helyett pedig rosszat hozott ki, szó nélkül kicserélte majd fizetéskor szó nélkül rajta volt a számlán az az étel is amit nem kértünk és nem is fogyasztottunk el!!! A pofátlanság teteje úgy vélem!!!!! Aki meg akar spórolni egy jó kis átverést vagy egy esetleges vitatkozást a vacsora végén messziről kerülje ezt a helyet!!!”

  Vélemény időpontja 2010.12.20. 00:42

  Látogatás dátuma: 2010.12.20.

 • image
  8pont
  Ételek:
  8
  Tálalás:
  8
  Tisztaság:
  8
  Hangulat:
  7
  Kiszolgálás:
  9
  Ár / érték :
  8
  8
   
   
  hofferadi véleménye
  “Egy céges estebédre mentünk ebbe az étterembe. Belépve meglepődtem mert egész jól leutánozták a csárdahangulatot. Már amennyire egy régi bérház aljában ezt meglehet tenni.
  Én egy halászlevet rendeltem leves gyanánt. A tálalás kis bográcsban történt, jó nagy karéj kenyérrel, és erős paprikával. A halászlé sűrű volt, tele hallal, de valahogy hiányzott belőle az íz. Finom volt amúgy, csak nem éreztem azt az ízt amire azt mondom, hogy ez nagyon jó. Egyszerűen csak jó volt.
  Főfogáskánt egy zöldséges õzragut rendeltem. A hús nagyon omlós volt és ízletes. Összeillett a mártással, a zöldségekkel és az áfonyalekvárral.
  Ezenkívül megkóstoltam még a Grillezett kacsamell forró narancsmártással, zöldkörettel és burgonyapürével. A kacsamell pont úgy volt megsütve ahogy kell. A külseje kicsit ropogós, belül rózsaszín és szaftos. A narancs szósz pedig nagyon illett hozzá.
  Felszolgálás olyan gyors volt, hogy körülbelül mire befejeztük a rendelést már hozták is amit kértünk. 10-en kértünk egyszerre és 20-25 perc alatt kihoztak mindent.
  Ajánlom mindenkinek a nagyon jó pálinkákat.”

  Vélemény időpontja 2010.11.29. 15:37

  Látogatás dátuma: 2010.11.10.

véleményem van!
youmetry