A hely megszűnt vagy törölve lett

A(z) Pizzéria Giuseppe már nem elérhető az oldalon.

Sajnáljuk, de a(z) Pizzéria Giuseppe már nem elérhető az oldalon. Reméljük a lenti ajánlóban találsz olyat, ami tetszik, de ha mégsem, a fenti kereső segítségével több, mint 7000 hely között válogathatsz!

Pizzéria Giuseppe

2600 Vác, Hattyú u. 4

A fest?i szépség? Dunakanyarban, Vácott m?ködik a Giuseppe Pizzéria. Egy olyan hely, ahol a fiatalok, a családok, a baráti társaságok egyaránt jól érezhetik magukat. Ahova szívesen tér be az, aki egyedi hangulatú környezetben, barátságos személyzet által készített és szervírozott kit?n? ételeket szeretne fogyasztani.

Korábbi értékelések

  • a konyha a földszinten van, az étterem a tetőtérben, az ajtón belépve rögtön egy lépcsőn kell felmenni, az étterem egy eldugott csöndös kis belvárosi utcában található (előtte és utána jól esik a séta a környéken).
    széles étel választék (levesek, különböző típusú főételek, desszertek), minőségi italválaszték bővítendő (pálinka, bor, sör), tálalás remek, tisztaságra nincs panasz, rusztikus hangulat (régi fotók, térkép a falakon, két szintesen beépített világos tetőtér), elkülönített dohányzó és nem dohányzó rész, 3 főfogás elkészítésére 3/4 órát vártunk (de megérte :-), amúgy egy négytagú olasz társaság is éppen ottjártunkkor találta meg ezt a helyet. őket is érdemes lenne megkérdezni...
    sodexho utalvánnyal is fizethettünk - praktikus.

    ·

Hasonló helyek a környéken