Töltés
Bejelentkezés

A hely megszűnt vagy törölve lett

A Sir Brian Lovagi Étterem már nem elérhető az oldalon.

Sajnáljuk, de az Sir Brian Lovagi Étterem már nem elérhető az oldalon. Reméljük a lenti ajánlóban találsz olyat, ami tetszik, de ha mégsem, a fenti kereső segítségével több, mint 7000 hely között válogathatsz!

Sir Brian Lovagi Étterem

4.0
(2)

1138 Budapest, Váci út 178

Korábbi értékelések

 • A Torkos Csütörtök keretében tettünk látogatást az étteremben. Összességében csalódást okozott. A hely kialakítása, berendezése klassz, hangulatos, de a pincéreknek valamiért megtilthatták a mosolyt és a kedvességet, olyan arccal fogadtak, mintha szívességet tennének Nekünk, hogy beengednek. A kiszolgálás a továbbiakban is feszülten, idegesen, kapkodóan és szigorúan mosolytalanul történt, nehogy már jól érezzük magunkat.
  Az étlap szűkített volt, jóllehet ú

  ·
 • Mit is jelent valójában, lovag étterem, erre kerestem a választ.
  A középkort ídéző tökéletes belső hangulat, beöltözött felszolgálók csinos bögyös fehérnép, robosztus asztalok,lóca, macskakő, hangulatos villágítás és a falon elhelyezett ereklyék. Előttem a cipóban tálalt leves gőzölög. Megérkeztem.
  A második fogás egy csülök pékné módra, már a felszolgáló közeledtével látom ennek elfogyasztása lehetetlen,azért ő egy mosoly kiséretében bátorít.
  Nekiveselkedek.
  Elbukok.
  Talán legközelebb.

  ·

Hasonló helyek a környéken

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás