Töltés
Bejelentkezés

A hely megszűnt vagy törölve lett

A Tópart Vendéglő és Panzió már nem elérhető az oldalon.

Tópart Vendéglő és Panzió

4.1
(7)

5650 Mezőberény, Gyomai út 45/a

Korábbi értékelések

 • Hosszú évek óta látogatjuk ezt a vendéglőt, talán már tíz éve is, hogy rendszeresen (havonta) felkeressük. Szerettünk ide járni, annak ellenére, hogy nem a közelben lakunk (oda-vissza 80km). Az értékelésünk az utóbbi pár alkalomra vonatkozik, sajnos nagyon sokat romlott a kiszolgálás színvonala.

  Pár napja úgy döntöttünk, hogy a 24. házassági évfordulónkat itt ünnepeljük a családdal, bízva abban, hogy talán most jobb lesz a kiszolgálás. Nem lett! Nem változott! Sőt! Annak ellenére sem, hogy péntek este alig voltak. Tehát lett volna bőven idejük a pincéreknek velünk is foglalkozni.

  Leves: külön kértük, hogy az Orja leves forró legyen és kértünk hozzá erős paprikát is! Fél óra után kapjuk meg a levest, természetesen mint mindig most is langyos, ráadásul az öt levesből csak hármat hoztak ki. Húsz perc hiába való várakozás után végre elő került a pincér, kérdezzük, hogy a többiek levesét mikor kaphatjuk meg. A pincér visszakérdez, miért nem hozták ki? (Hát kinek kellene kihozni kérdem én, természetesen én szívesen kihoztam volna, hogy a család együtt fogyaszthassa el a leveseket.) Nagy sokára meg kaptuk a két elmaradt levest, amihez automatikusan nem jár kanál. Ezt külön kérésre hozzák csak ki. Rendben kérünk két kanalat is. Mert jó lenne megenni valamivel ezeket az igen csak megkéset leveseket. Ezek után hurrá, kanalunk is van! De erős paprika nincs hozzá! Majd amikor szedik le az üres leves tányérokat megérkezik az erős paprika is. Kérdem a pincér urat ezt mihez hozta? Hát a leveshez! Köszönjük szépen!

  Főétel: Rántott falatka fatányéron, illetve cigány pecsenye. Mind a kettő finom, jól van elkészítve, csak ne lenne olyan kicsi az adag ennyi pénzért. Meg is kérdezem a családot kis adagot rendeltem a cigány pecsenyéből? Megerősítenek, hogy nagy adagot rendeltem. Itt a nagy adag egy tenyeremen elfér :( Hol vannak azok a régi nagy szelet húsok amik lelógnak a nagy tányérról is. Hát nem itt az biztos :( Amikor a végén a számlát tanulmányozom, megnyugszom,nem az én emlékezetemmel van baj, hisz nagy adag cigánypecsenyét számláztak :) Meg kell állapítsuk, hogy nem régen itt árat emeltek úgy, hogy mellé, még az adagot is csökkentették. Tuti tipp ezt nem veszi észre az éhes betérő (szerintük). Idáig mindig bíztunk, adva még egy esélyt, hogy majd jobb lesz, nem tudom mi történt ezzel a régen oly nagyszerű vendéglővel. Talán most már meg se tudom, mert úgy döntöttünk többet ide nem jövünk.

  ·
 • Városnéző kiránduláson voltam, és az Éttermükbe betérve a
  legeslegjobb véleményem alakult ki.
  A kiszolgálás nagyon jó,az ételek mennyisége és minősége az árakhoz képest
  rendkívüli,nagyon meg voltam mindennel elégedve.
  Csak ajánlani fogom mindenkinek, aki arra jár, ne hagyja ki, térjen be Önökhöz.
  További sok sikert kívánok , üdvözlettel : Kaposváriné

  ·
 • Gyakran fordulunk meg az étteremben. Mindig jól érezzük magunkat, szívesen visszük oda vendégeinket is. Ajánlom úton levőknek, és ünneplőknek egyaránt.

  ·
 • Jó pár éve rendszeres vendégei vagyunk az étteremnek.Már-már "haza"járunk.Az ételek nagyon finomak,a pincérek nagyon kedvesek.Tavaly a lakodalmunkat is itt tartottuk és hát le a kalappal,szívük-lelkük benne volt.Egy életre emlékezetessé tették!Aki erre jár menjen be,nem bánja meg!Csak így tovább!:)

  ·
 • Már számtalan alkalommal voltam vendége az étteremnek de még mindig azzal az előitéltttel megyek be újra és újra ,hogy a multkori alkalommal talán kivételesen lehetett szinte maximumra értékelni az éttermet .És minden alkalommal kellemesen csalódok !!! Az étterem valóban megérdemli,s hogy miért nem maximun ??? Nem is tudom !

  ·
 • Szerintem szép hely és nagyon jó...Az ételek nagyon finomak és izletesek..A kiszolgálás is jó volt..

  ·
 • Most sokat kellett várni az étel tálalására ( más napokon nem jellemző a hosszas várakozás)- ami a torkos csütörtökön szerintem természetes, és számítottunk is rá - de megérte! Ízlettek a rendelt ételek, csak a sótartót hiányoltuk az asztalról. Amit nem tudtunk megenni, azt készségesen elcsomagolták. A hely tiszta, a pincérek udvariasak.

  ·

Hasonló helyek a környéken

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás