Töltés
Bejelentkezés

A hely megszűnt vagy törölve lett

A Parázs presszó (Thai Étterem) már nem elérhető az oldalon.

Parázs presszó (Thai Étterem)

3.3
(3)

1067 Budapest, Szobi u. 4

Korábbi értékelések

 • A tegnapi napon délben ellátogattunk az étterembe.partnernőm ki thai származású javasolta,hogy ide menjünk mert a kacsa étel finom és egy másik az ehhez tartozó étteremben nincs kacsa étel.El kell mondanom,hogy 20 éve nem vagyok hajlandó étteremben enni mert ismerem belülről a szakácsok hozzáállásait az ételkészítés alatt az élelmiszerekhez és itt igazán nem kívánom senkinek elvenni a kedvét az éttermek látogatásától. Így a tegnapi napon rendeltünk egy ételt és szerettem volna egyszerű szódát inni mert szeretem az izét.A felszolgáló közölte,hogy nem tud hozni mert kevés van és azt a limonádé készítésre kívánják felhasználni és ezért nem hoz.Kértem hívja ide az üzletvezetőt.A kérdéses időben sem ő sem a tulajdonos nem volt az étteremben de helyette jött egy fiatal hölgy ki megkérdezte mi a gondom.Mindezt keresztbe tett lábakkal egy székre támaszkodva tette és nem igazán értette mi a gondom.Az,hogy ez egy igazán modortalanság ahogy beszélt velem az,hogy nem igazán volt a megoldás magaslatán az egyszerűen hihetetlen.
  Sajnos ebben az országban akármit is tesznek van egy alapvető gond mit véleményem szerint nem is fognak soha megoldani nevezetesen,hogy értség,valják,tegyenek azért,hogy a "vendég a király" alapelvet el tudják érni a vendéglátásban. Mindezek mellett egy kifejezetten nemzetiségi-kulináris étteremben nem szól jellegzetes zene,hogy mikor bemegyek a mellék helységbe keresnem kell a villany kapcsolót az,hogy a felszolgálok vélhetően a saját utcai ruházatukban szolgálnak fel egyszerűen hihetetlen abban az étteremben mi próbál megfelelni egy magasabb nívónak.
  Egy szó mint száz nem ajánlom azoknak kik szívesen tennének egy jó programot ebben az étteremben kik elvárnak egy színvonalat az árakhoz viszonyítva.
  A helyzet nem igazán változott a korábbi időszakokhoz a vendég van értünk és nem mi vagyunk a vendégért és mint korábban írtam nem ismerik még sajnos azokat az alapelveket mi a legutolsó ki étteremben is vallott a Lajta másik oldalán,nevezetesen A VENDÉG A KIRÁLY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ·
 • The Address details are incorrect the restaurant now is in Jokay St.
  Service has improved from 60 min (last year) to 15min (yesterday), the new staff has improved compared to last year.Food was very good.

  However, at the moment of payment, they do not recieve Credit Cards ! only cash.

  It is not written anywere this inconvenience and its hard to believe in 2011 that a restaurant in the city centre does not recieve Cards.

  ·
 • Minden tökéletes volt, Nagy társasággal mentünk, az ételek nagyon finomak voltak és megérik az árukat. A kiszolgálás remek, hűtött poharakban hozzák a röviditalt. Rövid időn belül leszedik a használt tányért az asztalról. Jól is néz ki a hely, egyetlen gondom volt - nem dohányzom és nagy a cigarettaszag, jó lenne ha felszerelnének elszívókat. Tiszta.

  ·

Hasonló helyek a környéken

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás