Töltés
Bejelentkezés

A hely megszűnt vagy törölve lett

A Széchenyi étterem már nem elérhető az oldalon.

Sajnáljuk, de az Széchenyi étterem már nem elérhető az oldalon. Reméljük a lenti ajánlóban találsz olyat, ami tetszik, de ha mégsem, a fenti kereső segítségével több, mint 7000 hely között válogathatsz!

Széchenyi étterem

4.3
(3)

4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 1

Korábbi értékelések

 • Két alkalommal ebédeltünk az étteremben, napi menüt fogyasztottunk.
  Javaslat az üzletvezetőnek: A szakácsot és a szemüveges pincér srácot mindenképpen TARTSA MEG állományban!!! Egyébként konkurenciát jelentenének.
  Egy vendéglő vonzerejéhez tartozik, ha az első alkalom után Nyíregyházát az éttermük miatt ejtjük útba, és ott ismerősként fogadnak minket, emlékezve az előző alkalom alapján a fogyasztási szokásunkra.

  ·
 • sajnos nagyon negatív leszek,mert nagyon csalódott vagyok.voltunk a mai napon a családdal ebédelni,de már többször jártunk náluk és maximálisan meg voltunk elégedve mint a étel minőségével mennyiségével a kiszolgálással meg a környezettel.de a mai nap katasztrófa volt.kértem egy cigánypecsenyét(mert ettem már korábban is).Kaptam 3 szelet főtt tarját egy kicsi szelet pirított szalonnát meg egy kevés héjában sült burgonyát.na nem ragozom tovább!egy keveset ettem belőle de otthagyta(pedig ételt soha nem hagyok meg)kifizettük és természetesen a véleményemet elmondtam a pincérnek hogy ez nagyon rossz volt(a feleségem ételéről nem is beszéltem!!)nagyon csalodott vagyok még most sem tértem magamhoz!!!

  ·
 • Néhány napos Nyíregyházán tartózkodásunk alatt (2011 08. 12-13-14) kizárólag itt találkoztunk olyan ételekkel, kiszolgálással, környezettel ami ma Európa közepén elvárható. Nem szerettünk volna túl sokat, csak finomat enni, ennek arányában fizetni, kedves kiszolgálást, kellemes környezetet. Ezeket itt mind megtaláltuk.
  A más éttermekben tapasztaltakról említést tenni sem érdemes, már amennyiben nem akarok újra bosszankodni.
  Gyönyörű a vendégkönyvük, mindenkinek ajánlom figyelmébe!

  ·

Hasonló helyek a környéken

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás