Töltés
Bejelentkezés

A hely megszűnt vagy törölve lett

A Vincellér Étterem és Borozó már nem elérhető az oldalon.

Sajnáljuk, de az Vincellér Étterem és Borozó már nem elérhető az oldalon. Reméljük a lenti ajánlóban találsz olyat, ami tetszik, de ha mégsem, a fenti kereső segítségével több, mint 7000 hely között válogathatsz!

Vincellér Étterem és Borozó

4.0
(1)

5100 Jászberény, Kossuth út 23

Korábbi értékelések

  • Nagyon jó kis étterem! Friss alapanyagokból készült,igen ízletesek,és bőségesek voltak az ételek.A kiszolgálás gyors és figyelmes volt.Az ételelkészítési idő megfelelő volt.(ami pl.ha a frissensülteket nézzük,és nagyon gyorsan elkészül, mindig gyanús) Itt ez is rendben volt. Az árak megfelelőek, nem magasak.( bár ez mindenkinek mást jelent).A kimért boraik nagyon jók.Itt ettem az utóbbi évek legjobb somlói galuskáját.A mellékhelyiségek nagyon szépek,és tiszták.De van két észrevételem ami nem negatívum,csupán javaslat.Bár tudom hogy az ilyen kis vendéglők is a túlélésért küzdenek,ezért nemigen jut pénz fejlesztésre,mégis megjegyezném hogy a kerthelyiség padlózatára ráférne egy új burkolat(pl beton,járólap,vagy esetleg szőnyeg.A másik pedig,a nagyon jól kinéző asztal-pad együttes esetében minimális ráfordítással,szélesebbé lehetne tenni,a padok ülőfelületét,ami most egy kicsit keskeny,és fél óra elteltével már nem annyira kényelmes.Mindezek ellenére az étteremnek a képzeletbeli 10-es skálán 9 pontot adnék.Köszönöm a vendéglátást! Gratulálok. Harmati Á.

    ·

Hasonló helyek a környéken

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás