(0 szavazat)

véleményem van!

Etna I. Étterem

Pizzéria
  • image

bemutatkozó

Az ETNA pizzéria elhozta Olaszországból az igazi tradicionális olasz konyhát, azt, amely természetes alapanyagokat használ, és szigorúan követi országunk hagyományos receptjeit. Az ETNA étterem 1998-ban születik meg, ami azon túl, hogy frisstésztákból készült ételekre specializálta magát, amik nem teljes kiőrlésű gabonákból készülnek, valamint halételekre és húsételekre. Az étterem egy minőségi ugrást szeretett volna a pizza készítésben, elhozván Olaszországból a pizzakészítés igazi technológia olyan színvonalat, ami eléri a legnevesebb olaszországi pizzériák színvonalát. Köszönet Paulino Bucca-nak, aki folyamatosan együttműködik velünk, és aki 3-szor volt világbajnok.

Vélemények

véleményem van!
youmetry