Töltés
Bejelentkezés

A hely megszűnt vagy törölve lett

A Emma Vendéglő már nem elérhető az oldalon.

Emma Vendéglő

3.0
(5)

2098 Pilisszentkereszt, Dobogókői út 8

Korábbi értékelések

 • Az ételek jók voltak, de a helyhez mérve kissé (vagy nagyon, ízlés kérdése) drágák. A kiszolgálás kelletlen volt és lassú, de nem elviselhetetlenül, igaz, hogy csak ketten voltunk az egész intézményben.

  ·
 • Üdv Mindenkinek!

  Elsősorban pálinkakedvelő kedves pincérnek!:-/
  Augusztusban jártunk Emmáéknál, és nem tudni minek köszönhetően, de a pincér minket nem részesített kitüntető figyelmében...
  Odaérve helyet-foglaltunk kis családommal, és kértünk étlapot a "kedves" pincértől, amit meg is kaptunk, amikor felvette az ital rendelésünket.
  Az üdítőket meg is kaptuk, majd jött a hatásszünet. Nem pár percben, hanem jó hosszan, Majd "kedves" pincérünk odajött és megkérdezte (kb 20-30 perc is volt!), hogy tán vacsorázni is szeretnénk???? Erre mi választ adtunk, bár számunkra evidens volt, hogyha étlapot is kértünk.... Na mindegy! Láttam a "kedves" pincérünk arcán, hogy nem igazán repked az örömtől. Megkérdeztem, hogy talán problémát okoz a vacsirendelés?? Mert kedves arcára ez volt kiírva... Erre ő közölte, hogy nem, gond, és Ő nem is kedves!!! :-) Csak hát már szerinte rég kaphattunk volna ételt, amit be is látott egy-két mondatom után, hogy ez rajta múlt és nem rajtunk!
  A vacsora (ami már az előjáték miatt sem lehetett tökéletes) megérkezett x idő után. De jött a gond! "kedves " pincérünk kedves ismerősei jöttek az étterembe. Így belefeledkezve a málnapálinkás közös sztorijaikba, elfelejtett ránk nézni, hogy mi esetleg várnánk a kiszolgálást. Miután másik szerencsétlenül járt vendégek is távoztak volna, már közösen jeleztük fizetési szándékunkat, amire nem kaptunk érdembeli reakciót! :-((
  Végül, hosszas várakozás után kiszámoltam étlapból az összeget, és Erzsébet-utalvány formájában az asztalra tettem, majd szóltam "kedves pincérünknek" , hogy mi távozunk!!!!!!

  Ennyi....

  Az étel finom volt, és ha a kiszolgálás is jó lett volna, akkor valószínű egész héten ott étkeztünk volna.... De így nem ez történt, amit nem bántunk meg, mert a másik helyi étterem is finom ételeket adott, sőt! Még ki is szolgáltak minket!!! Ja! És kedvesek is voltak!!!!

  Köszönöm a lehetőséget, hogy megoszthattam észrevételünket!!!!

  Skutera Ferencné és családja Homorúdról

  ·
 • Többször jártunk már itt, igazán finomakat ettünk! A vadételeket pedig egyenesen KÖTELEZŐ kipróbálni!

  ·
 • Sziasztok.
  Kb.több mint harminc éve járok kirándulni,de olyanra nem emlékszem hogy egy 80 emberes előre bejelentkezésnél visszautasítsák a szervezőink foglalását. Igaz hogy márc 15ére szerettük volna.De hogy nem ugyanazt akartuk enni? Nonszensz. Egyébként biztos nagyon finom lett volna.Csak így ez az egész értelmezhetetlen,a vendéglátás pedig értékelhetetlen,mivel nem vállalták. :-( Még jó hogy a cukiba nem húzták a szájukat.

  ·
 • Sziasztok!
  Én tegnap jártam ebben az étteremben, kellemes hangulat, kedves kiszolgálás, valamint kitűnő ételek és italok fogadtak!
  Ajánlom mindenkinek, aki szeretne egy igazán jót ebédelni vagy vacsorázni!
  Szerintem itt olcsón lehet finomat, kellemes hangulat mellet lakmározni.
  A házias ízeket, illetve a vad ínyencségeket kedvelők előnyben részesülnek, de pizzát is lehet rendelni!
  Biztosan visszajáró vendégük leszek!
  Üdv.

  ·

Hasonló helyek a környéken

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás