Töltés
Bejelentkezés

A hely megszűnt vagy törölve lett

A Don Pepe Étterem & Pizzéria (BVSC Sportcentrum) már nem elérhető az oldalon.

Sajnáljuk, de az Don Pepe Étterem & Pizzéria (BVSC Sportcentrum) már nem elérhető az oldalon. Reméljük a lenti ajánlóban találsz olyat, ami tetszik, de ha mégsem, a fenti kereső segítségével több, mint 7000 hely között válogathatsz!

Don Pepe Étterem & Pizzéria (BVSC Sportcentrum)

3.5
(2)

1142 Budapest, Szőnyi út 2.

Korábbi értékelések

 • Az ételek finomak, a pizza tésztája kifejezetten ízlett.
  A görög saláta bőséges.A csapolt sör finom hideg.
  A kiszolgálás kedves de időnként lassú.
  A hely hangulata mediterrán, bár ráférne egy felújítás, festés.
  Az árak szerintem kicsit lehetnének alacsonyabbak, elég drága hely.

  ·
 • Pénteken ötlettelenség híján beestünk menet közbe ebbe a Donpepe étterembe.

  Régebben (évekkel ezelőtt) jártam többször Donpepe éttermekbe és ebben is. Akkor tájt egész jó kis éttermek voltak ezek. Azóta azért volt egy-egy tapasztalatom és tisztába voltam vele, hogy már nem a legjobb helyek közé tartoznak, de arra gondoltam, hogy egy egyszerű ebédre pont megfelelő lesz.

  Sajnos nem így volt.

  A hely a régi fényét már rég elveszítette. A belső rész még csak-csak kinéz valahogy (bár az is eléggé le van pusztulva) de a "terasz" már teljes ótvar sajnos. Én elhiszem, hogy mondjuk a BVSC helyett nem újíthatják fel a régi szocreál metró aluljárót idéző árkádos terasz részt, bár szerintem megtehetnék, biztos meg tudnák beszélni. De ettől még a kb 10 évesnek kinéző retkes kopott szőnyeget vagy a szintén kb. 10 éve koptatott legolcsóbb műanyag asztalokat és székeket ki lehetne időnként cserélni. Ezt csak azért írom, mert már a zöld asztalok és székekre se nagyon szívesen ült le az ember. Lehet, hogy le voltak takarítva de már a kopottságtól olyan koszosnak néztek ki, hogy nem volt túl gusztusos. Azt hiszem ennél még a szabadstrandok büféi is tisztább érzést keltenek mint így együtt a retkes kopott szőnyeg a kopott koszos? székekkel asztalokkal.

  Sajnos az ételek is kimondott rosszak voltak. Pontosabban ehetetlenül sósak. Én egy töltött húst ettem párom egy pizzát.

  Az én töltött húsom ehetetlenül sós volt, nem kicsit sózták el, hanem rettenetesen. Mindezt tetézte, hogy még a pizza is el volt sózva hasonlóan. Itt jegyezném meg, hogy életemben nem ettem még elsózott pizzát!!! El se tudom képzelni ezt hogy csinálták. Mindezek mellé a pizzán a feltét inkább csak paradicsom szósz volt mint feltét.

  Mondanom se kell nem tudtuk megenni az ételeket bár én nagyon éhes voltam így magamba gyömöszöltem a nagyját de inkább ne tettem volna :). A párom azonban a pizza felét se tudta legyűrni. Amikor pedig jeleztük ezt a pincérnek azt mondta, hogy a pármai sonka sós biztos azt érzi a párom. Erre csak azt tudom mondani, hogy ettünk pármai sonkát eleget, szerintem az nem teheti sóssá a pizzát pláne nem ennyire, arról nem is beszélve, hogy köze nem volt a pármai sonkához annak a húscafat maradványnak amit a pizzán nagy nehezen megtaláltunk a paradicsomszószba rejtve.

  Az italnak limonádét kértünk mindketten, sajnos még azt is el tudták rontani.
  1, nem volt elég hideg, bár raktak bele jégkockát, de így sem.
  2, az enyémben nem volt cukor az inkább csak citromos víz volt.
  3, a páromét pedig nem keverték el így az alja cukros volt a teteje citromos víz.

  A kiszolgálás legalább gyors volt, teszem hozzá nem sok vendég volt, amit így utólag megértek.

  Összesítve senkinek nem ajánlom a Donpepe éttermeket, a régi jó kis éttermek mára lepukkant lecsúszott éttermekké váltak. Nem hogy gasztronómia élményt nem nyújtanak, még kimondott rossz érzéssel jön el az ember. Mikor eljöttem azon gondolkodtam hova menyünk valamit enni, hogy ne ez a rossz élmény határozza meg a nap további részét.

  Én a továbbiakban biztos kihagyom ezeket az éttermeket és ha lehet elkerülöm őket, sőt ha rendelek ételt akkor is elkerülöm a Donpepe házhoz szállítást is.

  ·

Hasonló helyek a környéken

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás