Információk
Az ABACUS Restaurant, Tóth Ferenc executive chef irányítása alatt értő módon hozza harmóniába a nemzetközi és a magyar konyha íz-világát, az így létrejövő magas fokú gasztronómiai élmény garantálja az itt rendezett üzleti és családi találkozók sikerét. A fúziós konyha, sous vide technológia kreatív alkalmazásával ez a modern gourmet étterem a tökéletes íz-kompozícióra helyezi a hangsúlyt.
Értékelések
Értékeld Te is-
Sok jót hallottam már az étteremről, hát felkerekedtünk és elkápráztattak minket! Az ételek pompásak a kiszolgálás pedig tényleg páratlan! Csak bártan tudom ajánlani az éttermet és ami még érdekes lehet, vasárnapi ebédeket is el lehet költeni márciustól a családdal.A gyerkőcök is jól érezték magukat, pedig e felől volt egy kis aggodalmam.
-
Családi ebéden próbáltuk ki az éttermet. Sajnos kicsit hosszan kellett várni a megrendelt ételekre, de igaz a mondás, hogy a jó dolgokra várni kell, mert fantasztikus ételeket kaptunk, finom ízek, különleges elkészítési módok, úgyhogy igazán megérte a várakozás. A felszolgálónk nagyon kedves volt, hozott rajzlapot a gyerekeknek, úgyhogy ők is jól érezték magukat:-)
-
Csodálatos vendéglátóhely. Engem az étterem profizmusa nyűgözött le, ami megnyilvánul mindenben, a személyzet vendégközpontúságától kezdve a berendezés és tálalás stílusosságán át az ételek, italok, gyümölcsök kiváló minőségéig.
-
Különleges ízvilág, kiváló személyzet, egyedi kialakítású bútorok, igazán kellemes élmény volt.
-
Igazán modern és előkelő hely, érdekes fúziós ételekkel.