Töltés
Bejelentkezés Asztalfoglalás

Ajánlataik

  • Rántott sajt 990 Ft
  • Roston mozzarella 990 Ft
  • Cézár saláta 990 Ft
  • Rántott karfiol 990 Ft
  • Brokkoli Orly módra 990 Ft
  • Velővel töltött sertés karaj 990 Ft
  • Konyhafőnök kedvence szezámmagos bundában 990 Ft
  • Szegedi töltött karaj 990 Ft
  • Rántott sertésborda 990 Ft
  • Roston karaj lecsós, velős raguval 990 Ft
  • Roston sertés karaj tejszínes gombával 990 Ft
  • Brassói aprópecsenye 990 Ft
  • Pacalpörkölt 990 Ft
  • Csirkecombfilé tejszínes gombával 990 Ft
  • Görögös csirkecombfilé 990 Ft
  • Pestós csirkemellfilé 990 Ft
  • Pulykamell roston 990 Ft
  • Pulykamell rántva 990 Ft
  • Pulykamell Orly módra 990 Ft
  • Kijevi jércemell 990 Ft

Hideg előételek

  • Lazac tatár 1.990 Ft Az apróra vágott lazacszeletet krémsajttal, citromlevél és capri bogyóval egybe gyúrjuk, friss zöldségekkel, kocsányos kaprival, friss pirítóssal és lazackaviárral tálaljuk.
  • Libatepertő, lilahagymával, hordós uborkával, erős paprikával. (15dkg) 1.680 Ft
  • Tatár Beefsteak 2.750 Ft Marha vesepecsenye darálva, vöröshagymával, ketchuppal, mustárral, worchesterrel, sóval, borssal és cayenne borssal ízesítve, teavajjal, friss zöldségekkel és pirítóssal tálaljuk.
  • Füstölt libamell kerti salátával, szarvasgombás céklalekvárral 1.990 Ft

Levesek

  • Francia hagymaleves sajtos pirítóssal (csészében) 350 Ft A vajon lepároljuk a vöröshagymát, kevés liszttel megszórjuk és erőlevessel felöntjük, sózzuk-borsozzuk. Amikor felfort fehérbort és tejszínt adunk hozzá és készre főzzük. Tálaláskor sajtos pirítóssal kínáljuk.
  • Francia hagymaleves sajtos pirítóssal (tálban) 690 Ft A vajon lepároljuk a vöröshagymát, kevés liszttel megszórjuk és erőlevessel felöntjük, sózzuk-borsozzuk. Amikor felfort fehérbort és tejszínt adunk hozzá és készre főzzük. Tálaláskor sajtos pirítóssal kínáljuk.
  • Vegyes erdei gombaleves (csészében) 350 Ft Vegyes erdei gombakeverékből, répával és petrezselyem gyökérrel tejszínes liszttel sűrített levest készítünk. Tálaláskor petrezselyemzölddel szúrjuk.
  • Vegyes erdei gombaleves (tálban) 690 Ft Vegyes erdei gombakeverékből, répával és petrezselyem gyökérrel tejszínes liszttel sűrített levest készítünk. Tálaláskor petrezselyemzölddel szúrjuk.
  • Fácánleves gazdagon (csészében) 480 Ft Erőlevest főzünk a fácánból. Tálaláskor a kicsontozott fácánhús, leveszöldség és csigatészta kerül az átlátszó levesbe.
  • Fácánleves gazdagon (tálban) 890 Ft Erőlevest főzünk a fácánból. Tálaláskor a kicsontozott fácánhús, leveszöldség és csigatészta kerül az átlátszó levesbe.
  • Csípős rákleves (csészében) 690 Ft Vékony metéltre vágott zöldséget roppanásig pirítjuk olivaolajon, majd vízzel levessé főzzük, aztán koktélgarnélát és csípős-fokhagymás ízt adunk hozzá, így egyetlen forrás után tálaljuk.
  • Tarkonyos szárnyas raguleves (csészében) 450 Ft Szárnyasból pikáns ragulevest főzünk, friss tárkonnyal. Tálaláskor tejfölt és citromot adunk hozzá.
  • Tarkonyos szárnyas raguleves (tálban) 890 Ft Szárnyasból pikáns ragulevest főzünk, friss tárkonnyal. Tálaláskor tejfölt és citromot adunk hozzá.
  • Gulyásleves csipetkével (bográcsban) 890 Ft A hagyományos marhahús párolással és zöldségekkel, só, bors, fűszerpaprika, köménymag és babérlevél által kiváltott magyaros ízvilággal készült leves.
  • Gulyásleves csipetkével (tálban) 890 Ft A hagyományos marhahús párolással és zöldségekkel, só, bors, fűszerpaprika, köménymag és babérlevél által kiváltott magyaros ízvilággal készült leves.
  • Szegedi pontyhallé (bográcsban) 1.190 Ft A pontyot kifilézzük a fejéből és csontjaiból paradicsommal, zöldpaprikával, vöröshagymával alaplevet főzünk. Áttörjük, beízesítjük és a sűrű lébe belefőzzük a ponty beirdalt húsát.
  • Szegedi pontyhallé (tálban) 1.190 Ft A pontyot kifilézzük a fejéből és csontjaiból paradicsommal, zöldpaprikával, vöröshagymával alaplevet főzünk. Áttörjük, beízesítjük és a sűrű lébe belefőzzük a ponty beirdalt húsát.
  • Belsőség (bográcsban) 400 Ft ikra, haltej
  • Belsőség (tálban) 500 Ft ikra, haltej

Meleg előételek

  • Békacombok rántva remoulade szósszal 1.990 Ft
  • Francia meleg kagyló tejszínes, fokhagymás szószban 2.390 Ft
  • Ráknyárs chilis majonézzel 2.390 Ft Roston sült királyrák falatok nyársra fűzve paprikával és chilivel ízesített tartármártással.

Vegetáriánus és kímélő ételek

  • Töltött cukkíni fűszeres héjas burgonyával 1.860 Ft A cukkíni belsejét apróra vágva póréhagymával ajvárral kevés oliván átpirítjuk. Visszatöltjük az addig megsütött cukkíni kérgébe és sajttal besütjük. Fűszeres héjas burgonyával tálaljuk.
  • Sokmagvas jégsaláta grillezett fehérsajttal 1.860 Ft A jégsalátába paradicsomot, balzsamecetkrémet, pirított lenmagot, tökmagot, mandulát, napraforgót és fenyőmagot keverünk, amikor kész, baconba csavart fetasajtot sütünk és rátálaljuk.
  • Padlizsánkrémmel töltött gombafejek mozzarellával és vadrizzsel 1.860 Ft Roston sült gombafejeket töltünk padlizsánkrémmel és vadrizzsel tálaljuk.
  • Udvarhölgy saláta 1.860 Ft A friss zöldségekkel kevert saláta csirkemell csíkokkal, koktélöntettel, reszelt sajttal összekomponálva, kellemesen könnyű étellé válik. Sajtos pirítóst adunk hozzá.
  • Camambert sajt mandulás bundában feketeáfonyával 1.860 Ft Mandulával dúsított zsemlemorzsával bundázzuk a camambert sajtot és bő zsírban kisütjük. Burgonyaropogóst és feketeáfonya lekvárt tálalunk hozzá.

Szárnyas ételek

  • Fokhagymás borsos mustárban érlelt csirkecombfilé 1.890 Ft A csirkecombszeleteket fokhagymával és zúzott tarkaborssal elkevert mustárral kenjünk meg, majd olajban pácoljuk. Sütés után szenzációs illatfelhő közepette ér a vendéghez, de ekkor még nem is beszéltünk az ízéről.
  • Fehérsajttal és pestós paradicsommal töltött csirkemell 2.190 Ft A paradicsomot olivaolajos zöldfűszerekkel elkeverjük és fehérsajt kíséretében a csirkemellfilébe töltjük. Mindezt együtt, vaslapon sütjük meg.
  • Pulykasteak zöldspárgával és bébirépával olvasztott Camamberttel 2.390 Ft Pulykaszeletet sütünk, majd camambert is, ezek után vajas zöldspárgát és bébirépát halmozunk a húsra és a sajtra.
  • Csirkecombfilé ropogós házisonkával, lilahagymával és pirított sajttal 2.390 Ft A csontoktól megszabadított combokat roston megsütjük. Vaslapon pirítjuk meg a vékonyka sonkaszeleteket és a lilahagymakarikákat, ezután a hús és a sajt közé helyezzük, majd megpirítjuk.
  • Fokhagymás libamáj érmék 3.800 Ft
  • Libamáj szeletek sült almával 3.800 Ft

Halételek

  • Egészben sült pisztráng /dkg 100 Ft A pisztrángot sóval, citrommal ízesítjük, majd zsemlyemorzsával hintjük meg és bő zsiradékban ropogósra sütjük, capri öntetet adunk mellé.
  • Pontyfilé szegediesen /20dkg 1.950 Ft
  • Pontyfilé rántva /20dkg 2.100 Ft
  • Fokhagymás fogasfilé roston, fűszeres vajban 2.450 Ft
  • Gombás harcsapaprikás túrós csuszával 2.590 Ft A hal alaplében gomba cikkeket és harcsakockákat főzünk. Tejföllel, liszttel sűrítjük és az egy időben elkészített tepertős túrós csusza mellé tálaljuk
  • Bazsalikomos lazacfilé 2.490 Ft Sóval citrommal ízesített lazacfilét rostlapon sütjük. Amikor elkészült olivaolajban áztatott friss bazsalikom levelekkel locsoljuk meg.
  • Lazacfilé grillezett királyrákkal fokhagymás petrezselymes olivával 3.490 Ft Lazacfilé sütésekor a királyrákot grillezzük, sóval citrommal ízesítjük. Tálaláskor frissen vágott petrezselyemzöldet és fokhagymát áztatunk az olivaolajba és a hal mellé szolgáljuk fel.

Sertéshús ételek

  • Prágai szűzérmék 2.290 Ft Fokhagymás mustárban pácolt szűzérmék lisztben, tojásban és zsemlemorzsában forgatva készülnek és bő zsírban sülés után teljesülnek be.
  • Csípős tejfölös sertésborda 2.290 Ft A rostonsült karajra kenünk egy csípős tejfölkrémet, amelyet előzőleg készítettünk a tejföl felforralásával és fokhagyma, fűszerpaprika, bors, só és Erős Pista hozzáadásával és ezt mind füstölt sajttal sütjük be.
  • Erdélyi töltött flekken 2.490 Ft A gépsonkát, császárszalonnát, trappistát és a megabált gombát metéltre vágjuk és a sertéstarjába töltjük. A töltött húst megsütjük, majd a fokhagymából, petrezselyemzöldből és fehérborból készült szafttal tálaljuk.
  • Sertés szűzérmék Budapest módra 2.790 Ft
  • Dorozsmai bicskás pecsenye 2.790 Ft Pácolt sertéstarját rostlapon sütjük, eközben ropogós hagymakarikákat és füstölt szalonnából kakastaréjt sütünk. A hagymát a húsra halmozzuk, rá a sült szalonnát, így kínáljuk a vendégeknek.
  • Szűzérmék tejszínes gombamártással 2.790 Ft
  • Kemencés sertés csülök párolt káposztával, fűszeres tepsis burgonyával 2.490 Ft
  • Óriás rántott szelet 1.400 Ft 30 cm átmérőjű

Marhahúsból készült ételek

  • Bélszínjava "Holstein" módra 3.480 Ft
  • Marhapörkölt 2.450 Ft A marha lábszárát felkockázzuk és sóval borssal, vöröshagymán pároljuk, amikor elkészül fűszer-paprikázzuk és készre varázsoljuk.
  • Bélszínjava zöldborsmártással 3.480 Ft Az érlelt bélszínjavát rostlapon sütjük. Vajjal, liszttel, fehérborral, és tejszínnel mártást készítünk, ezt sóval főtt egész zöldborssal ízesítjük, ezzel vonjuk be a húst.
  • Bélszínjava "Rossini" módra 4.390 Ft Párolt bélszínjavát worchesterrel ízesítjük, mellette roston gombafejeket és libamájszeleteket sütünk. Amikor kész, egymás tetejére rakjuk és vörösboros mártással leöntjük.

A "Chef" ajánlata

  • Alabárdos specialitás 4.750 Ft A vendég asztalánál elkészített magyaros raguba helyezzük az előzőleg megsütött, majd kardra húzott lángoló bélszínt, sertés és pulykaszeletet, összeforraljuk és a vendég tányérjára tálaljuk
  • Rablóhús nyárson 3.390 Ft Bélszín, pulykamell és sertésszűzfiléből érmeket vágunk, majd a cukkini, lilahagyma és paprika kíséretében, felváltva a nyársakra húzzuk és két gombafej mellett megsütjük a rostalpon
  • Sertés szűzérmék libamájjal, fehérboros gombamártással, krokettel és spárgakévével 3.690 Ft vaslapon sült sertés szűzérmékre libamájat és fehérboros mártásban készített gombát találunk
  • Sertés szűz tejszínes mustármártásban sült almával és burgonya krokettel 2.790 Ft Roston sült szűzérméket sült almakarikákkal kínáljuk, tejszínes, mustmármártással leöntve, hozzá burgonyaropogós kiváló köretnek bizonyul
  • Kemencés libamell májával, szarvasgombás céklalekvárral és házi burgonyafánnkal 3.690 Ft
  • Alabárdos Ínyenctál 2 személyre /45dkg 5.300 Ft szezámmagos csirkecsíkok, erdélyi töltött flekken, kalocsai sertés szűz bacon chipsszel, makói haltepertő, vegyes körettel
  • Királyrák farok csípős-currys mártásban vadrizzsel 3.790 Ft

Köretek

  • Petrezselymes burgonya 390 Ft
  • Sült burgonya 390 Ft
  • Burgonyakrokett 390 Ft
  • Fűszeres héjas burgonya 390 Ft
  • Burgonyapüré 390 Ft
  • Jázmin rizs 390 Ft
  • Vadrizs 390 Ft
  • Galuska 390 Ft
  • Túrós galuska 390 Ft
  • Juhtúrós galuska 490 Ft
  • Párolt zöldségek 390 Ft
  • Túrós csusza 980 Ft
  • Serpenyős sült zöldségek 650 Ft

Saláták

  • Káposztasaláta 400 Ft
  • Sokmagvas jégsaláta 500 Ft
  • Csemegeuborka 400 Ft
  • Kovászos uborka 400 Ft
  • Csípős-ecetes almapaprika 400 Ft
  • Házi vegyes savanyúság 400 Ft
  • Őszibarack befőtt 400 Ft
  • Hagyományos paradicsomsaláta 450 Ft
  • Tejfölös uborkasaláta 450 Ft
  • Idei friss vegyes saláta 450 Ft
  • Görög Saláta 990 Ft

Desszertek

  • Borzas vanília fagylaltok áfonya öntettel 990 Ft pirított mandulába forgatva, 3 gombóc
  • Szilvalekváros palacsinta 650 Ft
  • Friss gyümölcssaláta 650 Ft
  • Alabárdos palacsinta 690 Ft
  • Gundel palacsinta 690 Ft
  • Somlói galuska 650 Ft
  • Gesztenyepüré konyakos meggyel, tejszínhab koronával 550 Ft
  • Alabárdos kehely 990 Ft

Sörözés - Borozás mellé ajánljuk

  • Vegyes sajtkínálat a mindenkori választékból, vajjal, pirítóssal, aszalt gyümölccsel 2.200 Ft
  • Magyaros, házias ízelítő / borjúsajt, libatepertő, kolbász, házi sonka, hordós savanyúság 2.200 Ft
  • Tatáros kanapé zöldségekkel 1.280 Ft
  • Libazsíros kenyér lilahagymával 180 Ft
  • Bruscetta paradicsommal és mozzarellával 590 Ft
  • Sajtos pirítós toast 250 Ft

Aperitifek

  • Bloody Mary 780 Ft
  • Mojito 980 Ft
  • Alabárdos Koktél 1.080 Ft cointreau, barackpálinka, citromlé
  • Martini 8cl 580 Ft
  • Campari Bitter 8cl 880 Ft

Pálinkák (4cl)

  • Calvados Boulard 1.180 Ft
  • Gere Kopár törkölypálinka 1.080 Ft
  • Szilva 980 Ft
  • Körte 980 Ft
  • Kajszibarack 980 Ft
  • Cigánymeggy 1.080 Ft
  • Fürtös meggy 980 Ft
  • Szabolcsi alma 980 Ft
  • Kajszi barack 980 Ft
  • Szatmári szilva 980 Ft
  • Fekete ribizke 1.180 Ft
  • Szamóca 1.180 Ft
  • Bodza 1.180 Ft

Pálinkák (2cl)

  • Calvados Boulard 590 Ft
  • Gere Kopár törkölypálinka 540 Ft
  • Szilva 490 Ft
  • Körte 490 Ft
  • Kajszibarack 490 Ft
  • Cigánymeggy 540 Ft
  • Fürtös meggy 490 Ft
  • Szabolcsi alma 490 Ft
  • Kajszi barack 490 Ft
  • Szatmári szilva 490 Ft
  • Fekete ribizke 590 Ft
  • Szamóca 590 Ft
  • Bodza 590 Ft

Konyakok (4cl)

  • Metaxa 5* 800 Ft
  • Hennessy Fine de Cognac 1.200 Ft
  • Remy Martin V.S.O.P 1.500 Ft
  • Hennessy X.O. 4.600 Ft

Konyakok (2cl)

  • Metaxa 5* 400 Ft
  • Hennessy Fine de Cognac 600 Ft
  • Remy Martin V.S.O.P 750 Ft
  • Hennessy X.O. 2.300 Ft

Párlatok (4cl)

  • Finlandia Vodka 900 Ft
  • Bacardi Light Dry 900 Ft
  • Bacardi Oro 900 Ft
  • Gordon's Gin 900 Ft
  • Bombay Gin 900 Ft
  • Jose Cuervo Tequila Classo 700 Ft
  • Jose Cuervo Tequila E'Special 900 Ft

Párlatok (2cl)

  • Finlandia Vodka 450 Ft
  • Bacardi Light Dry 450 Ft
  • Bacardi Oro 450 Ft
  • Gordon's Gin 450 Ft
  • Bombay Gin 450 Ft
  • Jose Cuervo Tequila Classo 350 Ft
  • Jose Cuervo Tequila E'Special 450 Ft

Whiskey-k (4cl)

  • Johnnie Walker Red Label 700 Ft
  • Johnnie Walker Black Label 1.200 Ft
  • Ballantines 700 Ft
  • Jim Beam 700 Ft
  • Jameson 800 Ft
  • Jameson 12 éves 1.200 Ft
  • Jack Daniel's 840 Ft
  • Jack Daniel's Gentleman Jack 1.000 Ft
  • Jack Daniel's Single Barrel 1.500 Ft
  • Tullamore Dew 800 Ft
  • Chivas Regal 1.200 Ft

Whiskey-k (2cl)

  • Johnnie Walker Red Label 350 Ft
  • Johnnie Walker Black Label 600 Ft
  • Ballantines 350 Ft
  • Jim Beam 350 Ft
  • Jameson 400 Ft
  • Jameson 12 éves 600 Ft
  • Jack Daniel's 420 Ft
  • Jack Daniel's Gentleman Jack 500 Ft
  • Jack Daniel's Single Barrel 750 Ft
  • Tullamore Dew 400 Ft
  • Chivas Regal 600 Ft

Likőrök (4cl)

  • Ouzo 700 Ft
  • Zwack Unicum / Zwack Szilva 700 Ft
  • Jägermeister 900 Ft
  • Bailey's 900 Ft
  • Amaretto 900 Ft
  • Cointreau 1.000 Ft

Likőrök (2cl)

  • Ouzo 350 Ft
  • Zwack Unicum / Zwack Szilva 350 Ft
  • Jägermeister 450 Ft
  • Bailey's 450 Ft
  • Amaretto 450 Ft
  • Cointreau 500 Ft

Üveges sörök

  • Beck's 0,33l 500 Ft
  • Löwenbrau 0,5l 500 Ft
  • Stella 550 Ft alkoholmentes
  • Staropramen 500 Ft
  • Stella 0,33l 500 Ft

Csapolt sörök

  • Staropramen 0,3l 360 Ft világos, barna
  • Staropramen 0,5l 600 Ft világos, barna
  • Hoegaarden (szűretlen búza) 0,25l 350 Ft
  • Hoegaarden (szűretlen búza) 0,5l 700 Ft
  • Leffe 0,3l 365 Ft világos

Ásványvizek

  • Naturaqua szénsavas, mentes 0,25l (/ü) 300 Ft
  • Römerquelle ízesített 0,33l (/ü) 350 Ft
  • Evian szénsavmentes 0,25l (/ü) 600 Ft
  • Perrier szénsavas 0,33l (/ü) 700 Ft
  • Szódavíz /l 400 Ft

Szénsavas üdítők

  • Traubisoda 0,2l (/ü) 350 Ft
  • Coca-Cola, Coca-Cola Light 0,2l (/ü) 350 Ft
  • Fanta 0,2l (/ü) 350 Ft narancs, citrom, vadmálna
  • Kinley /ü 350 Ft tonik, gyömbér
  • Energiaital 0,25l /db 750 Ft

Rostos és szűrt levek

  • Cappy termékek 0,2 l (/ü) 350 Ft
  • Frissen facsart narancslé /dl 400 Ft
  • Limonádé /dl 120 Ft
  • Nestea (citrom, barack) /ü 380 Ft

Teák

  • Fekete tea 380 Ft
  • Gyümölcs teák (az aktuális kínálatból) 380 Ft
  • Méz /db 100 Ft

Kávék

  • Espresso 360 Ft
  • Hosszú kávé 370 Ft esspresso, forró vízzel
  • Hideg Macchiato 410 Ft esspresso, külön hideg tejjel
  • Forró Macchiato 410 Ft esspresso, forró tejjel és tejhabbal
  • Kávé tejjel 410 Ft
  • Gocciato 410 Ft esspresso, csepp tejhabbal
  • Koffeinmentes espresso 420 Ft
  • Tejszínhabos kávé 440 Ft
  • Cappuccino 440 Ft esspresso, forró tejjel és tejhabbal
  • Caffe Latte 440 Ft esspresso, forró tejjel
  • Bécsi Cappuccino 510 Ft esspresso, tejszínhabbal és kakaóporral
  • Melange 510 Ft kávé, tejszínhabbal, mézzel
  • Koffeinmentes Cappuccino 500 Ft
  • Ír kávé 940 Ft ír whiskey. kávé, tejszín, tejhab
  • Tej /dl 50 Ft
  • Tejszínhab /adag 80 Ft

Értékelések

Értékeld te is
3.5
Összesen 8
5 0
4 4
3 4
2 0
1 0

  • Közepesre értékelem.
    Hangulat, belsőtér 5*.
    Zene ehhez a belsőhöz 1*. (Egy lovagi berendezésű étteremben ne Lady Gaga szóljon).
    Ételek 3* (finom, de inkább az elmegy kategóriába hajló, túlárazott, illetve a vajazókés mellé bárányhoz és kacsához elviseltünk volna egy élesebb kést).
    Felszolgálas 2*. (Első alkalommal egy tanulót fogtunk ki 4*, apróbb nyelvbotlásoktól eltekintve maximáslisan vevőközpontú volt, 2. alkalommal 1* (egy flegma, laza, semmibe néző pincért kaptunk).
    Ezek alapján 3-as alá...

    ·
    0
    Jelentés
  • Ahogyan előttem már megjegyezték, egy tehetséges séffel rendelkező étterem az Alabárdos, amelyiknek nagyon gyenge pincérei vannak (legalábbis akiket mi kifogtunk azok voltak). Gyakorlatilag semmi nem volt a helyén: mentes víz helyett bubisat hoztak ki, elcserélték az ételeket, nem azt hozták amit rendeltünk (erre később jöttünk rá, de egyrészt már beleettünk, másrészt a séf megmentette a helyzetet, finomat főzött), a rendelt italokat elfelejtették, legalább kétszer kellett szólni, a kávét nem úgy hozták ahogyan kértük (ne gondoljon senki valamilyen pincérforgató extrára, az étlapon található tejeskávét kértem, de presszót hoztak -ráadásul elfelejtették az ásványvizet, amit szintén rendeltünk-). Szinte minden fogásra sokat vártunk, pedig félház volt. Száz szónak is egy a vége: jobb sorsra érdemes vendéglő az Alabárdos, kiváló séffel, és csapnivaló pincérekkel.

    ·
    0
    Jelentés
  • Idén nyárra azt terveztük, hogy végiglátogatjuk Magyarország nagyobb városait, ezért vettünk Hungary kártyát és az első étterem ahol használni szerettük volna az utána járó kedvezményt az ez volt. Sajnos nem sikerült..., pedig az étterem honlapján fel volt tüntetve, hogy Hungary Card elfogadóhely - és természetesen a Hungary Card füzetmellékletében is szerepelt az étterem. Szerettünk volna ezen felül MKB SZÉP kártyával fizetni, aminek a lehetősége szintén szerepel a Hungary Card füzetkében és az MKB elfogadóhelyek listáján is (az étterem honlapján ugyan nincs feltüntetve, de az OTP-s sem, pedig azzal lehetett volna fizetni) - hát ez sem sikerült!

    Egyéb: az étel kiváló volt, a kiszolgálás középszerű (időként sokat kellett várni, egy pincér feltűnjön a színen, vagy utánuk menni, hogy beszélgetés/TV nézés helyett a vendéggel foglalkozzanak) és desszertnek sem azt hozták, amit kértem.

    Összegzés: ide soha többé nem megyek és másnak sem ajánlom.

    ·
    0
    Jelentés
  • Vacsorázni ültünk be, olyan sokan voltak, hogy már csak a kerthelyiségben kaptunk helyet. A halászlé finom volt, ezután párom harcsát evett hagymakarikákkal, ízlett neki, én sonkával, kukoricával töltött csirkemellet, ez sem volt rossz, kicsit jellegtelennek találtam, biztos nem ez a specialitásuk. A pincér udvarias volt és figyelmes.

    ·
    0
    Jelentés
  • Az idei torkos csütörtököt a szegedi Alabárdos étteremben töltöttük egy családi évfordulóval egybekötve. A külsőségek imponálóak voltak, nem úgy a megrendelt ételek minősége és főleg a mennyisége!!!! Őszintén remélem, hogy ezek a fél adagok amiket kaptunk a teljes adagok gyanánt,nem a torkos csütörtök miatt volt.
    Mélységesen csalódtunk, nem fogom ismerőseimnek propagálni.
    Az elmúlt években másik éttermekben csodálatos volt minden.

    Sajnálom: JM.

    ·
    0
    Jelentés

Értékeld Te is!

Alabárdos Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás