Töltés
Bejelentkezés Asztalfoglalás

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 23:00 Nyitva (Mutass többet)
Konyha típus:
Magyaros
Felszereltség:
Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

Magyarország Top 10 éttermének tagja. Alapanyag orientált bisztrókonyha, hagyománytisztelő, letisztult környezetben. "Bistronomy" Budapesten.A Csapat szezonálisan változó kínálata követhető.

Mutass többet


Kapcsolat és megközelíthetőség

Villamos: 18, Busz: 5, 178

956

Az Attila útról elérhető.

Térkép jelölő
Napi menük Budapesten

Értékelések

Értékeld te is
3.8
Összesen 4
5 1
4 1
3 2
2 0
1 0

 • A jó híréhez és az 5 év ezelőtti remek vadételekhez képest nagyon gyenge volt a választék.
  A szilvásgom bóc hideg volt, a prézli nem volt megpiritva és mellette valami azonosíthatlan krémszerű, kissé savanyu volt. Megkérdeztem, hogy mi ez, mert nem tudom megállapítani, közölték, hogy házi tejszin és azért savanyú mert a házi tejszin jellegzetessége ez.Magyarul még hülyének is néztek, ahelyett, hogy kicserélték volna valami ehetőre.
  A férfi WC-ben nem volt sem kéztörló,sem kézszárító és a pincért is láttuk bemenni.
  A hangulatot azért értékeltem jónak, mert ezen csak röhögni lehet.

  ·
  0
  Jelentés
 • Először nem indult túl jól a találkozásom az étteremmel, mert sikerült egy nagyon rossz előételt kiválasztanom. Az a fránya női kíváncsiság, azt sem tudtam mit kérek! :)
  A folytatás sokkal jobb lett, mert a teájuk isteni, már csak ezért is hajlandó vagyok visszamenni, de utána a kacsa!, az elmondhatatlan. Minden falatot élveztem!!!
  A pincérek fantasztikusak. Megint csak női szokásaim rabjaként ajánlást kértem desszertre, amit végül mégsem rendeltem meg. Ezek után megláttam az egyikőjük kezében, és kiderült, hogy nekem az azonnal kell, és életem egyik legjobb döntését hoztam. 2 hét múlva újra megyünk. Reszkess kacsa és olyan csokis izé a pincér úrnál! :)))

  ·
  0
  Jelentés
 • Ez az étterem jelenleg az ország egyik legjobbja. Tökéletes ételek, udvarias kiszolgálás, elegáns tálalás. Ajánlom a Kacsamáj Royalt kipróbálni!

  (Az előző komment óta természetesen teljesen felújították a helyet.)

  ·
  0
  Jelentés
 • Jobb időket megélt patinás étterem. A berendezés 30 éve változattlan. (szocialista barokk). Az ételek minősége még mindig magasszintű.
  A kiszolgálás figyelmes, gyors.

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Aranyszarvas

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás