Töltés
Bejelentkezés

Asztalfoglalás

Foglalj asztalt online, azonnali jóváhagyással!

Napi menük Budapesten

Értékelések

Értékeld Te is
3.6
Összesen 7
5 3
4 2
3 0
2 0
1 2

 • Osztálytalálkozót tartottunk a földszinti étteremben. Bár különteremként foglaltuk, egy családot mégis beültettek. A fizetésnél is probléma volt, mert szerintem mindenki kifizette a fogyasztását, elkértek még 3000 Ft-ot azzal, hogy valaki nem fizetett. Számlát 'természetesen' senki sem kapott, így senki nem tudott bizonyítani semmit. Ki kellett fizetni. Figyeljenek a számlázásnál és kérjenek számlát!!!

  ·
  0
  Jelentés
 • Kuponnal mentem (2 fő részére 3000 Ft kedvezménnyel) - párom kórházba került, így egyedül mentem a foglalt időpontban.
  Sertéshúsból kértem 2 adag bécsi szeletet, páromét csomagoltattam.
  A számlán borjúbécsit számláztak! - Csak a kórházban derült ki, mikor bevittem a páromnak az ő adagját! (Egy nyugdíjasnak minden forint számít! :( )

  Kész átverés!

  ·
  0
  Jelentés
 • Nagyon jól éreztük magunkat!
  A konyha továbbra is kíváló, a személyzet kedves segítőkész! Az adagok hatalmasak és az áraik is elfogadhatóak. 1590 forintért komplett menüt vacsoráztunk.
  A kiszolgálásra nem kellett sokat várni, annak ellenére, hogy szinte telt ház volt.
  A megújult légtechnikának köszönhetően, csak kellemes ételek illatát érezni!
  Ajánlom mindenkinek!

  ·
  0
  Jelentés
 • Felujítás utàn voltunk az étteremben, tovabbra is nagyon szuper a rántotthús. Imádjuk!

  ·
  0
  Jelentés
 • Fél kettő körül tértünk be ebédelni. Foglalt asztalunkon ott figyelt a nevünk, így rögtön le tudtunk ülni. A pincér figyelmes, udvarias, közvetlen, de nem tolakodóan, hanem csak annyira, hogy az ember jól érezze magát. Levest és második fogást rendeltünk, mind a kettő ízletes, finom volt, nem kellett sokat várni rájuk. Ami miatt nem adok 5*-ot az a mellékhelyiség kinézete, ráférne egy felújítás.

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Bécsiszelet Vendéglő

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás