Töltés
Bejelentkezés

Asztalfoglalás

Foglalj asztalt online, azonnali jóváhagyással!

Napi menük Budapesten

Értékelések

Értékeld Te is
3.8
Összesen 8
5 4
4 2
3 0
2 0
1 2

 • Köszönjük, hogy kellemessé tették a mai osztálytalálkozónkat! Renátónak külön köszönet a türelméért, mivel sokat kérdeztünk, határozatlanságunkat látva, készségesen segített a választásban! Az ételek és desszertek is hozzájárultak ahhoz, hogy jól érezzük magunkat!

  ·
  0
  Jelentés
 • Osztálytalálkozót tartottunk a földszinti étteremben. Bár különteremként foglaltuk, egy családot mégis beültettek. A fizetésnél is probléma volt, mert szerintem mindenki kifizette a fogyasztását, elkértek még 3000 Ft-ot azzal, hogy valaki nem fizetett. Számlát 'természetesen' senki sem kapott, így senki nem tudott bizonyítani semmit. Ki kellett fizetni. Figyeljenek a számlázásnál és kérjenek számlát!!!

  ·
  0
  Jelentés
 • Kuponnal mentem (2 fő részére 3000 Ft kedvezménnyel) - párom kórházba került, így egyedül mentem a foglalt időpontban.
  Sertéshúsból kértem 2 adag bécsi szeletet, páromét csomagoltattam.
  A számlán borjúbécsit számláztak! - Csak a kórházban derült ki, mikor bevittem a páromnak az ő adagját! (Egy nyugdíjasnak minden forint számít! :( )

  Kész átverés!

  ·
  0
  Jelentés
 • Nagyon jól éreztük magunkat!
  A konyha továbbra is kíváló, a személyzet kedves segítőkész! Az adagok hatalmasak és az áraik is elfogadhatóak. 1590 forintért komplett menüt vacsoráztunk.
  A kiszolgálásra nem kellett sokat várni, annak ellenére, hogy szinte telt ház volt.
  A megújult légtechnikának köszönhetően, csak kellemes ételek illatát érezni!
  Ajánlom mindenkinek!

  ·
  0
  Jelentés
 • Felujítás utàn voltunk az étteremben, tovabbra is nagyon szuper a rántotthús. Imádjuk!

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Bécsiszelet Vendéglő

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás