Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 04:00 Nyitva (Mutass többet)
Felszereltség:
TV, WIFI, Csocsó, Élőzene
Rólunk:

A Buborék Söröző a VII. kerületi Wesselényi utca legújabb színfoltja, ahol nagyon kedvező árakon minőségi italokat fogyaszthatnak a hozzánk betérő vendégek. A szórakozást nyerőgép, zenegép,csocsó, flipper, hatalmas LCD televízió és kivetítő (projektor) biztosítja. A sportkedvelők az összes jelentős magyar sportcsatorna műsorát élvezhetik akár galériánkon is. Sörözőink specialitását, az "alattomost" és a "Maci fröccsöt"ebben az üzletünkben is megtalálod!

Mutass többet


Kapcsolat és megközelíthetőség

Troli: 74 Villamos: 4, 6

923

Az Erzsébet körútról elérhető, a Klauzál tér közelében található

Térkép jelölő

Értékelések

Értékeld Te is
3.8
Összesen 12
5 7
4 2
3 0
2 0
1 3

 • Másodszori szóvátétel után sem sikerült a pultos "kisasszonynak" az árlapon feltüntetett 4cl-t kitöltenie, helyette volt jóindulattal 3.. SE.. Érdekes, hogy minden italt a világítás nélküli hátsó pulton készül. Long drinkbe örülhet az ember, ha egy löttyintés alkohol belekerül. És még nekik áll fejjebb.. Nem véletlen, hogy péntek éjszaka itt volt egyedül hely. Akik jól értékeltél, valószínűleg nem látták, mit kapnak a pénzükért.

  ·
  0
  Jelentés
 • Aki teheti, kerülje el...

  ·
  0
  Jelentés
 • Romlott gyümölcslevet kaptam!

  ·
  1
  Jelentés
 • Nagyon jó hangulatú hely nekem tetszik nagyon :) :) :)

  ·
  0
  Jelentés
 • :)

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Buborék Söröző

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás