Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 14:00 - 22:00 (Mutass többet)
Konyha típus:
Magyaros
Felszereltség:
TV, WIFI, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

Kávézónk Újbuda szívében, a Móricz Zsigmond körtér mellett található. Nálunk nem csak kávézhat, hanem társasjátékozhat, olvashat, beszélgethet, internetezhet, ismerkedhet bárki, aki megtisztel bennünket jelenlétével. Egy hely mindazoknak, akik egy sajátságos XIX. századi hangulatban szeretnének kellemes órákat eltölteni, finomakat és különlegeseket inni, enni és beszélgetni, vagy esetleg bús magányban alkotni egy csendes sarokban. Ahol a betérő, törzsvendég szeretne lenni!

Mutass többet


Kapcsolat és megközelíthetőség

Busz: 7, 173, 240, 33, 27, 40, 153, 188, 203; Villamos: 6, 18, 19, 41, 47, 49, 61

6-os villamos, Busz: 907, 908, 940, 941, 972, 973

Bartók Béla út felől a Lágymányosi utca irányába

Térkép jelölő

Értékelések

Értékeld Te is
4.0
Összesen 2
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0

 • Mindig szívesen ülök be ide, akár egy kávéra/teára, akár beszélgetésre. A hangulat "bölcsészes" (csipketerítők, gyertyák, könyvespolcok), sőt társasjáték és jegyzetfüzet is van. A választék széles és jó minőségű, a kiszolgálás gyors.

  Kedvencem a zsíros-májas pirítós, lilahagymával, de nyáron a limonádék, turmixok, télen a teák is nagyon jók. A házi málnapálinkának ugyan (Gabi-)fogkrémíze volt, de hát nem vagyok én pálinkaszakértő... hátha ez az etalon.

  Probléma csak a helyhiánnyal van: egy-egy este előfordulhat, hogy már 6-7 óra körül minden szék foglalt. Legutóbbi látogatásomkor is ez okozta a problémát: születésnapom volt, így előre lefoglaltam a "kanapés asztalt", egy baráti találkozóhoz. Sajnos csak érkezésünkkor derült ki, hogy tévedés történt: előttem már telefonált valaki, akinek a neve mellé "nem volt beírva", hogy a kanapés asztalt kéri, pedig azt kérte.

  A felszolgáló úgy ítélte meg, "az az igazságos, ha ő kapja az asztalt, hiszen előbb telefonált". Semmi "elnézést kérünk", vagy "mit szólna hozzá, ha...", csak a puszta tény. Nem akartam vitát, így (bár egész este szorongtunk hatan egy kis asztal mellett) elfoglaltunk egy másik asztalt. A pincérnő (talán csak rossz napja volt, talán a fenti konfliktus okán) egész este morcos volt, hűvös, kimért, sőt esetenként türelmetlen.

  Nem is a fogyasztásunk mértéke miatt, de mert tényleg szeretem a helyet: sajnálom az esetet, és - mert még sosem fordult elő hasonló - remélem, egyedi történet.

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Café Ponyvaregény

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás