Töltés
Térkép jelölő

Nyitvatartás

Hétfő: 11:00 - 01:00
Kedd: 11:00 - 01:00
Szerda: 11:00 - 01:00
Csütörtök: 11:00 - 01:00
Péntek: 11:00 - 01:00
Szombat: 11:00 - 01:00
Vasárnap: 11:00 - 01:00

Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros

Felszereltség

 • WIFI
 • Kártyás fizetés

Kapcsolat és megközelíthetőség

Metró: M1, M3 Villamos: 4, 6 Busz: 105

923, 979

Az Oktogonnál, a Jókai térnél található, az Andrássy útról és a Teréz körútról is elérhető

Értékeld Te is!

Caledonia Scottish Pub

Értékelések

 • rez.henrietta@t-online.hu

  Jó hangulatú hely, kedves, gyors kiszolgálással. Rendszeresen járunk ide. Az ételek finomak (egyedül a Cézár salátájukért nem vagyok oda) az adagok bőségesek, az árak pedig mérsékeltnek mondhatóak. A tulaj (aki általában mindig ott van) nagyon kedves és segítőkész. Az elmúlt három évben, amióta rendszeresen idejárunk csak pozitív tapasztalataink voltak ezen a helyen.

  ·
  Jelentés
 • Werk Mann

  A tulaj általában bent van és igazi skót akcentussal szóba elegyedik szinte bárkivel, aki egy kicsit is kommunikatívnak tűnik. Sok a britt vendég főleg meccs napokon (angol bajnokság/BL/rögbi) igazi pub hangulat van. Vannak olcsó üveges skót sörök. Én nagyon bírom ezt a helyet : )

  ·
  Jelentés
 • Szathmáry-Kellermann Viktória

  Túlzások nélkül magasan pontozható hely. Kedves és segítőkész személyzet, akár füstmentes asztalról, akár a kínálatról van szó. Meccs- és koncertnapokon tömeg várható, hétköznap esti gyors vacsorára (Edinburger!), szombat esti ciderre (Old Rosie!), évfordulós dőzsölésre is bevált - még ha szóltak is már érthetetlen módon a '96-os év slágerei és került már kéretlenül jég a pohárba. Semmi megdöbbentő vagy extrém módon különleges (néhány vendég akcentusa talán ide sorolható); a pub, ilyen egyszerűen.

  ·
  Jelentés

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Rendben