Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 09:00 - 24:00 (Mutass többet)
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
WIFI, Terasz, Parkoló
Rólunk:

Óbuda „Főter”-én Csalánosi Csárda- Aki betér ide, szeretettel várja. Nyitva vagyunk éjjel, nyitva vagyunk nappal: Megterítve várja sok gyönyörű asztal.

Mutass többet


Kapcsolat és megközelíthetőség

Térkép jelölő
Napi menük Budapesten

Értékelések

Értékeld Te is
3.6
Összesen 8
5 5
4 0
3 0
2 1
1 2

 • Ilyen árfekvésű étteremtől nem ezt vártuk volna.
  A felszolgáló folyamatosan grimaszolt.
  Más levest hozott mint kértünk, neki állt feljebb.
  A kaja meg értékelhetetlen volt. A Brassóit nehéz elrontani, nekik sikerült. Kellett szólni, hogy a savanyú lemaradt, az étel vége felé ki is értek vele, bár ne tették volna, agyon cukrozott ehetetlen uborkasalátát kaptam. Soha többet!

  ·
  0
  Jelentés
 • Köszönjük a nagy semmit. Elhiszem, hogy megterhelő szakma a vendéglátó, mindent megértek, kivéve azt, ha minősíthetetlen modort enged meg magának egy pincér, a normálisan viselkedő, fizető vendéggel szemben. Már az ott töltött, hosszú idő elején szemforgatással és nagy sóhajok közepette vette fel a pincér a rendelésünket. Ez még soso belefért volna, neki sem lehetett rövid a munkával töltött ünnepnap. Viszont ettől kezdve a több, mint másfél óra várakozás alatt egy kedves szava nem volt hozzánk, amikor italt szerettünk volna rendelni, egy váll fölött elmotyogott 'mingyá' volt a válasz, majd még kb négyszer viharzott el mellettünk üres kézzel, mire méltóztatott oda jönni, és szinte gyűlöletben úszó szemekkel meghallgatta, hogy mi kell a parasztnak. Reméltem, hogy az étel megmenti a becsületüket, de abban talán még jobban csalódtam, mint a pincér modorában. Az asztalra került mustáros flekkent az Orbit is támogathatta volna, olyan szinten volt rágós. Az ízekről nem tudok nyilatkozni, mert azzal a hús nem rendelkezett. Gondolom a flekkennek csak megmutatták a mustárt, hogy ilyen is van, de mi inkább elszívunk egy cigit főzés/sütés helyett, aztán menjen a kedves vendégnek, akinek a ... anyját. A hasábburgonya szintén egy olajtól ázott, sületlen rettenet volt. Hát köszönjük a lehetőséget, biztosan nem fogunk ellátogatni ide a továbbiakban. Ez az egy csillag is rengeteg a kapott 'élményhez' képest.

  ·
  0
  Jelentés
 • Sajnos már másodszor csalódtunk! 4 személyes tálat kértünk amin nyers volt a csülök pedig vártunk rá 2 órát! Az egyik levest elfelejtették kihozni! Nagyon sajnáljuk eleinte míg nem volt ilyen felkapott flottul ment minden! Most a kiszolgálás és a minőség silány! Többet nem kockáztatunk!

  ·
  0
  Jelentés
 • Hatalmas adagot adnak, az árak elfogadhatóak, jó a kiszolgálás.
  Ajánlom mindenkinek!

  ·
  0
  Jelentés
 • Hárman 6 - különböző - féladagot kértünk és így is csak a töredékét sikerült a nagyon nagy választékot kínáló étlapnak megismerni így elsőre. Valószínűleg folytatjuk majd az ismerkedést, mert mindegyik fogás kiváló volt. A pincérek figyelmesek, gyorsak.Vigyázat, az adagok óriásiak.
  Mindenkinek ajánlom.

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Csalánosi Csárda

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás