Töltés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 00:00 - 24:00 Nyitva (Mutass többet)
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Parkoló
Rólunk:

Csárdánk kiváló körülményeket biztosít családi rendezvények, lakodalmak, ünnepségek lebonyolítására. Igénye szerint egyedi menüsort is öszeállítuk az Ön rendezvénye számára. Próbálja ki csárdánkat és a szakácsaink magas szintű szaktudását

Mutass többet


Kapcsolat és megközelíthetőség

Térkép jelölő
Napi menük Budapesten

Értékelések

Értékeld te is
4.1
Összesen 15
5 9
4 3
3 1
2 0
1 2

 • Már többszőr voltunk itt, finom ételek figyelmes, gyors kiszolgálás!

  ·
  0
  Jelentés
 • Vacsorázni mentünk a csárdába. Húsz perc után fedezett fel bennünket a pincér - a mellettünk levő asztalnál ez idő alatt háromszor járt - kaptunk étlapot és felvette az ital rendelésünket. Negyed óra múlva se pincér se ital. Megúntuk, eljöttünk. Így nem tudtuk meg milyen az étel, csak azt, hogy a kiszolgálás mondhatni LASSÚ. Csak olyenoknak ajánlom aki türelmes és kicsit éhes. Kár volt 30 km-t autóznunk ezért. Többet nem fordul elő.

  ·
  0
  Jelentés
 • Hétfő délután tértünk be az étterembe. A felszolgált étel nem volt friss,valószínűleg előző napról maradt. A húson látszott a panír alatt,hogy másodszor is ki lett sütve, az uborkasaláta elszíneződött,valószínűleg szintén maradék volt.
  A felszolgált étel minőségéhez képest a számla elég magas volt.
  Többet nem megyünk ide, és nem is ajánlom másnak sem.

  ·
  0
  Jelentés
 • Korrekt gyors kiszolgálás, tisztességes adagok finom ételek!

  ·
  0
  Jelentés
 • ÉN A CSALÁDOMMAL 3 GYEREKKEL VOLTAM ,SZUPER HELY ,MINDIG SOKAN VANNAK DE ENNEK ELLENÉRE BORZASZTO HAMAR A MEGRENDELT ÉTELHEZ JUTOTTUNK ,SEGÍTÖ -KEDVES FeLsZOLGÁLOK ,!MÍG VÁRTUNK A PICI GYEREKEIMMEL FELFEDEZTÜK A CSÁRDA KÖRÜLI JÁTSZOTERET ,HALACSKÁKAT NÉZEGETTÜNK ,csodálatos ,a környezet ,nagyon megnyugtató NEKIK IS NAGYON KELLEME ,JÓ ÉLMÉNYEIK VOLTAK !A SOK ÉTELBÖL , ami megmaradt HAZA IS CSOMAGOLTáK ,DE SAJNOS NAGYON HIÁNYOLTAM A KÖRETET.MERT AZT NEM csomagolták hozzá !! NAGYON sajnálTAM ,,!

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Csalánosi Csárda

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás