Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 00:00 - 24:00 Nyitva (Mutass többet)
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Terasz, Parkoló
Rólunk:

Csárdánk kiváló körülményeket biztosít családi rendezvények, lakodalmak, ünnepségek lebonyolítására. Igénye szerint egyedi menüsort is öszeállítuk az Ön rendezvénye számára. Próbálja ki csárdánkat és a szakácsaink magas szintű szaktudását

Mutass többet


Kapcsolat és megközelíthetőség

Térkép jelölő

Értékelések

Értékeld Te is
4.2
Összesen 21
5 14
4 3
3 1
2 1
1 2

 • Két alkalommal volt szerencsém itt étkezni. Fejedelmi adag, kifogástalan minőség, szép környezet. Legközelebb is jövök! :)

  ·
  0
  Jelentés
 • Többször ettünk itt ,nekem semmi kifogásom nem volt.Tovább megyek ezért a fiamék eljegyzését is itt tartottuk 2015 július 12.-én.Kifogástalan volt az ebéd,a felszolgálás,gyors,udvarias.Amelyik étteremben hétköznap is sokan vannak,az már jelzés értékű!Lehet,hogy néha várni kell a frissen sültért,de vegyük figyelemben az étel elkészítéséhez kis idő kell.Ezt ha nem értjük meg ,akkor otthon kell főzni !

  ·
  1
  Jelentés
 • Igényes, szép környezetben található az étterem. Amíg az ételre vár az ember, a gyerekeket könnyű lefoglalni a játszótéren. Visszatérő vendégek vagyunk, az étel mindig gusztusos, ízletes és finom volt.

  ·
  0
  Jelentés
 • Már többszőr voltunk itt, finom ételek figyelmes, gyors kiszolgálás!

  ·
  0
  Jelentés
 • Vacsorázni mentünk a csárdába. Húsz perc után fedezett fel bennünket a pincér - a mellettünk levő asztalnál ez idő alatt háromszor járt - kaptunk étlapot és felvette az ital rendelésünket. Negyed óra múlva se pincér se ital. Megúntuk, eljöttünk. Így nem tudtuk meg milyen az étel, csak azt, hogy a kiszolgálás mondhatni LASSÚ. Csak olyenoknak ajánlom aki türelmes és kicsit éhes. Kár volt 30 km-t autóznunk ezért. Többet nem fordul elő.

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Csalánosi Csárda

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás