Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 07:30 - 24:00 Nyitva (Mutass többet)
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
WIFI, Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

Landmark bistro since 1914, opened originally as Aguszt Jozsef's famous Patisserie, Deryne since 1951.
Open for warm breakfast, espresso and fresh house pastries.
Classic short brasserie menu with simple local and french favorites.
House bread and pastries available for take-out from our in-house bakery.

Mutass többet


Kapcsolat és megközelíthetőség

Villamos: 18, Busz: 5, 16, 105, 178

916, 956

A Krisztina körúton a Krisztina térnél.

Térkép jelölő
Napi menük Budapesten

Értékelések

Értékeld Te is
4.2
Összesen 10
5 6
4 2
3 1
2 0
1 1

 • A kedvenc családi helyem. Egyszerűen remek

  ·
  0
  Jelentés
 • Fantasztikus kiszolgálás és finom ételek!!

  ·
  0
  Jelentés
 • Az étel szuper, de az adagok nagyobbak is lehetnének. A kiszolgálásról pedig annyit, hogy a telt ház ellenére körbe voltunk ugrálva és a kívánságainkat lesték.
  Köszönettel:
  Tapolczai Csaba

  ·
  0
  Jelentés
 • Lehúzós hely, kerülendő, csillagászati összegekért lehet inni bármit.

  ·
  0
  Jelentés
 • Valójában két bistroról van szó, hiszen a Déryné és a közvetlen szomszédságában található Mini egy tulajdonoshoz tartozik. Asztalfoglalás esetén az "anyaétterem" jelentkezik be, de mindkét vendéglátóhelyre fogad rendelést.
  A két bistro közös jellemzői: valódi francia bistro hangulat, rövid étlap a konyhafőnök ajánlásaival, kényeztető odafigyelés, omlós, frissen sütött baguette étvágykeltetőnek, ötletesen kialakított, fűtött kiülő, kissé nehézkes parkolás. Ez utóbbi talán az egyetlen negatívum, ami viszont nem a bistrok hibája.
  A Déryné beltere elegánsabb, viszont szerintem az ételek a Miniben ízletesebbek. A pincérek mindkét helyen figyelmesek, a Dérynében gyakrabban lépnek az asztalhoz, a Miniben tapasztalatom szerint közvetlenebbek. Ez érdekes, mivel az egyik helyről ismerős pincérrel a másik bistroban is összetalálkozhatunk.
  Eddig elenyésző mértékben találkoztam azzal, hogy ha hibázik a konyha vagy a pincér, nem csak elismeri a hibáját, hanem udvariasságával el is feledteti azt. A Miniben egy apró hibával találkoztunk ottlétünk során: két steaket cseréltek fel. Ízletes volt, így nem reklamáltunk, de a pincér észrevette a problémát. Kész lett volna korrigálni a tévedét, de erre nem tartottunk igényt. Viszont nem hagyta ennyiben; a desszert a Ház ajándéka volt. Nagyszerű, példaértékű hozzáállás.
  A bistrokban különböző programokat is szerveznek. A Miniben pl. rendszeresen biztosítanak borkostolási lehetőséget (ha jól tudom, heti rendszerességgel).
  Az árak a közép-magas kategóriába tartoznak. Leves rendelése során a Dérynében konkrét ételt választhatunk, míg a Mini pincére egy tálon hoz mutatót a napi leveskínálatból (ez a desszertekre is igaz). Az ételek mennyisége a magasabb gasztronómiai élményt nyújtó helyek többségéhez hasonlóan nem nagy, de ilyen bistrok esetében ez nem is szempont. Egyébként a felszolgált étel mindkét helyen laktató.

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Déryné Bisztró

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás