Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 23:00 (Mutass többet)
Konyha típus:
Magyaros
Felszereltség:
Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

A Dunacorso Étterem a budapesti Belváros szívében, a város leglátványosabb sétányán, a pesti Duna-korzón található. Éttermünk 1971-től várja vendégeit házias konyhájával, gyönyörű panorámájával!

A Dunacorso Étteremnek az az 1871-ben felépült, négyemeletes, neoreneszánsz stílusú Thonet-udvar ad helyet, mely mára a Világörökség részeként védett műemlék lett. 1971-től az éttermet a Schuch család üzemelteti. Schuch József, a 70-es, 80-as évek legendás vendéglőse, aki korábban a hűvösvölgyi Hársfa éttermet vezette, az egész városban, de még külföldön is újra híressé tette a Dunacorso nevet. 2000-ben, alapítása 129. évében éttermünket teljesen felújítottuk. Arra törekedtünk, hogy valamit megőrizzünk a régi "korzó-hangulatból". Reményeink szerint a múlt század elejének színei, ízei, illatai és családi éttermünk gasztronómiai hagyományai egyaránt jelen vannak a mai Dunacorso Étteremben.

Mutass többet


Kapcsolat és megközelíthetőség

Metró: M1, Busz: 15, 115, Villamos: 2

916, 990

Az Apáczai Csere János utcából elérhető.

Térkép jelölő

Értékelések

Értékeld Te is
3.5
Összesen 2
5 0
4 1
3 1
2 0
1 0

  • Regen a kedvenc ettermem volt. Ha Budapesten voltunk, ide volt az elsö utunk.Az etlap nagyon összeszükült es a regi igazi magyar etelek hianyzanak. Meg csak bableves sem volt, se sült kolbasz, se retes es a finom pogacsa is teljesen hianyzott. Talan tèlen jobb az etlap, de nyaron nagyon gyenge volt. Meg szep idöben is este felig üres volt minden. Az ar a minösegert tul magas.

    ·
    0
    Jelentés

Értékeld Te is!

Dunacorso Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás