Töltés
Bejelentkezés
Napi menük Budapesten

Értékelések

Értékeld Te is
4.0
Összesen 27
5 16
4 5
3 0
2 3
1 3

 • Nem gondoltam volna hogy Budapesten egy pince helységben ilyen fantasztikus jó étterem van, választékos és nagyon finom ételekkel. A díszítés csodálatos a fali üveges keretben élő növények halak, dszungelre emlékeztető tárgyak voltak, ilyet csak az USA-ban Atlantic City-ben, New Yorkban láttam.

  ·
  0
  Jelentés
 • Párommal szerettünk volna egy kellemes estét eltölteni és a legjobb választás volt a Dzsungel Étterem. Magával ragadott minket a hely különlegessége, az étlapon hatalmas választék van, alig bírtunk választani vacsorát. A kiszolgálás kifogástalan volt, az ételek nagyon finomak voltak, mindennel tökéletesen meg voltunk elégedve. Hamarosan visszatérünk.

  ·
  0
  Jelentés
 • Ha valaki "olcsón" akar jót enni annak ajánlom. Bár, az utolsó két alkalom után (az elsőnél hideg volt az étel, a másodiknál konkrétan gagyi volt..) nem megyek többször.

  ·
  0
  Jelentés
 • Hatalmas csalódás volt, szerelmes pároknak nem ajánlom. A képek alapján egy szép romantikus vacsorát terveztem el. Nem csúcs idoben mentünk elore foglaltam asztalt ennek ellenére a konyha melletti kis sarokban kaptunk helyet és az akvárium helyett a falban gyönyörködhettünk.

  ·
  0
  Jelentés
 • Nagyon kellemes és hangulatos hely.
  A felszolgáló szakszerű, udvarias volt, a megrendelt ételeket és italokat hamar kihozták.Az ételek finomak és laktatók.

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Dzsungel Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás