Töltés
Bejelentkezés Asztalfoglalás

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 09:00 - 21:00 (Mutass többet)
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Terasz, Parkoló

Kapcsolat és megközelíthetőség

Térkép jelölő

Értékelések

Értékeld te is
3.3
Összesen 7
5 4
4 0
3 0
2 0
1 3

 • Elképesztően magas árak!!!
  Kaja elfogadható, de nem jelesen ízletes!
  Ital árak Bpesti szórakozóhelyeket is felülmúlják... :((
  Nem ajánlom senkinek!

  ·
  0
  Jelentés
 • Mindenkinek csak ajánlani tudom! Több alkalommal is voltunk, rendezvényt is tartottunk ott. Nem sok helyen adnak ilyen kiadós adagot! Házias, finom ízek, hatalmas adagok. Nem tudom, ki mennyit tud enni egyszerre, de mi az adagok felét elcsomagoltattuk. Udvarias kiszolgálás.

  ·
  0
  Jelentés
 • Csatlakozom az előttem szólóhoz... Hideg majdnem ehetetlen ételek, unatkozó pincérek. Pedig pár évvel ezelőtt nagyon jó hely volt!

  ·
  0
  Jelentés
 • VOLT SZERENCSÉM MEG ISMERNI EGY SZENZÁCIÓS ÉTTERMET.CSALÁDI RENDEZVÉNYT TARTOTTUNK A FA -VILLA VENDÉGLŐBE ÉS IGAZÁN KELLEMES CSALÓDÁST TAPASZTALTUNK.ÉTELEK ÍZE ÉS MINŐSÉGE KIFOGÁSTALAN .A SZEMÉLYZET KÖZVETLENSÉGE ÉS SZAK ÉRTELME IGAZI CSALÁDI HANGULATOT NYÚJTOTT.ORSZÁG SZÁMOS PONTJÁN MEG FORDULTAM MÁR ÉTTEREMBE ,DE IGAZÁN ITT ÉREZTEM JÓL MAGAM .A MAGAS FIZETŐ PINCÉR KISZOLGÁLÁSA A HELY SZÍNVONALÁT EMELI.BOLDOG KARÁCSONYT A FA-VILLA SZEMÉLYZETÉNEK!!!!!!!!!!

  ·
  0
  Jelentés
 • EGY BARÁTI TÁRSASÁGGAL LÁTOGATTAM A FAVILLÁBA. ÉN NEM IS AKARTAM ODA MENNI MERT ITT OLVASTAM AZ ELÖZŐ VENDÉG VÉLEMÉNYÉT,DE A TÖBBIEK DÖNTÉSE GYŐZÖTT. NAGYON JÓL ÉREZTEM MAGAM ,KIVÁLÓ VOLT A KISZOLGÁLÁS ÉS AZ ÉTELEK MINŐSÉGE MEGKÖZELITETTE ÉDESANYÁMÉÉT!!!!!! MINDENKINEK CSAK AJÁNLANI TUDOM!!!! NEKEM MÉG ÉNEKELT IS AKIS ARANYOS KÖVÉR PINCÉR. GRATULÁLOK AZ EGÉSZ SZEMÉLYZETNEK!!!!!!!

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Fa Villa Vendéglő

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás