Töltés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:30 - 23:00 Nyitva (Mutass többet)
Konyha típus:
Magyaros
Felszereltség:
Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

A Flaska vendéglőben a magyar vendéglátás hagyományait követem, a magyar ízlést, evési-ivási szokást kívánom kiszolgálni. Szűkebb hazánk – a cívis város a hajdú, a bihari és sárréti területek – hangulatát, ízét próbálom visszahozni. A Flaska kialakításában a Déri Múzeum munkatársai voltak segítségemre, az étlapra pedig gyermekkorom ízei kerültek.

Teleki Pál azt írta: „merjünk magyarok lenni” – én ezt a saját szakmámban a Flaskával vállaltam. Sőt! Mertem hajdú-bihari lenni!

Mutass többet


Kapcsolat és megközelíthetőség

Térkép jelölő
Napi menük Budapesten

Értékelések

Értékeld te is
3.8
Összesen 4
5 1
4 2
3 0
2 1
1 0

 • Mi ide járunk a feleségemmel ha finom Csülök-tálat szeretnénk enni. Ha dohányzó vendég űl mellénk az zavaró, de egyébként barátságos hely. A kiszolgálás is jó. Amolyan igazi magyaros ételek vannak. Annak aki Debrecenbe jön szerintem az egyik legjobb választás.

  ·
  0
  Jelentés
 • A látogatás dátuma nem valódi. 2-3 éve voltunk itt ünnepelni. Nekem az ízek, a kiszolgálás, mennyiség (ár-érték arány) nagyon megfelelő volt. A helyet akkor hangulatosnak, tisztának találtam.

  ·
  0
  Jelentés
 • VENDÉGLÁTÓSKÉNT RITKÁN KRITIZÁLOK VENDÉGLÁTÓHELYET,DE EZ EGY KOMMERSZ HELY,HANGULATLAN ÉS NEM HIGIÉNIKUS.

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Flaska Vendéglő

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás