Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 09:00 - 19:00 (Mutass többet)
Rólunk:

A Hellóanyu! Budapest első anyaközpontja, azaz mama- és bababarát, nyitott, befogadó közösségi teret biztosít kisgyermekes családoknak, másfelől babákkal is látogatható rendezvényeknek, beszélgetőköröknek, munkaerőpiaci visszatérést vagy vállalkozásindítást támogató tréningeknek ad helyet, akár alternatív gyermekfelügyelet biztosításával.
A kávézó kialakításában, működtetésében és kínálatában is kiemelt hangsúlyt kap a környezetbarát szemlélet, amelybe beletartoznak a természetes alapanyagú, akár újrahasznosított bútorok, eszközök és játékok, az energiatakarékos és vegyszermentes üzemeltetés, az alapvetően szezonális, kíméletes eljárással termesztett, 50 km-es körzetből származó egészséges élelmiszerek és a környezettudatos életmódot támogató programok is.
Az anyaközpont modellértékű családbarát munkahely is, ugyanis a kisgyermekes anyukák atipikus foglalkoztatási formákban dolgoznak.

Mutass többet

Kapcsolat és megközelíthetőség

A Nagykörútról a 4-6-os villamos Király utcai megállójától a Király utcán besétálva 5 perc. A 70-es, 78-as trolikkal a Nagymező utcai megállótól 1 perc gyalog. Az Andrássy út - Nagymező utca saroktól 5 perc gyalog. A Klauzál tértől 3 perc gyalog. És a Deák tértől sem esik olyan messze... :)

A Király utcáról a Csányi utcára kanyarodva.

Térkép jelölő
Napi menük Budapesten

Értékeld Te is!

HellóAnyu Kávézó

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás