Töltés
Bejelentkezés

A hely megszűnt vagy törölve lett

A Kis Borostyán Étterem már nem elérhető az oldalon.

Kis Borostyán Étterem Kis Borostyán Étterem

Kis Borostyán Étterem

4.5
(8)
Étterem

1111 Budapest, Lágymányosi utca 13.

Korábbi értékelések

 • Üde színfolt a városban, csak ajánlani tudom!

  ·
 • Egy kellemes tapasztalatot szeretnék megosztani mindenkivel.
  Egy vasárnapi ebédet szerettünk volna elfogyasztani Budapesten, végre nem egy gyors étteremben. A neten férjem keresett egy helyet és rátalált erre a kis vendéglőre. Amikor megérkeztünk, egy mosolygós, kedves fiatalember fogadott minket, meleg és nagyon hangulatos helyet találtunk. Megkaptuk az étlapot. Nem volt könnyű dolgunk, mert volt velünk egy 20 hónapos kislány (a kislányunk) és valami olyasmit kerestünk, amit ő is szívesen megenne. Találtunk. A leves nagyon ízletes volt. Amikor a második tál ételt kihozta a pincér és elkezdtük volna enni, egy fiatalember lépett oda hozzám és kérte, hogy hadd cserélje ki a húst, mert véletlenül túlfűszerezték, és a pici miatt!!!! szeretné kicserélni. Miután ezt megtette, még egy desszertere is hivatalosak voltunk. És mindezt feltűnés nélkül, kedvesen.
  Csak azért írom ezt le, mert úgy gondolom ma az országra ez nem jellemző, hogy a vevő, a vendég van középpontban. Bátran menjetek oda és egyetek.

  ·
 • Röviden úgy tudnám összefoglalni, hogy totális meglepődés részemről, méghozzá pozitív irányba. Kellemes környezet, normális étlap, kedves kiszolgálás.
  A kicsit hosszabb verzió: Régebben jártam már itt a párommal - idén február vége fele - az ételek ízetlenek voltak, a "főnök úr" egy elég érdekes, mogorva ember volt ami teljesen rányomta a bélyegét a pincérre és az egész helyre. Az érthetetlenül hosszú étlapról meg ne is beszéljünk és a giccses belső térről. Akkor megfogadtam soha többet.
  Most viszont úgy alakult, hogy a szűkebb baráti társaságommal éttermet kerestünk és meggyőztek, hogy menjünk a Kis Borostyánba mivel az relatív közel van mindegyikünknek. Itt ért a meglepetés, egy normális étlappal, ténylegesen friss ételekkel leptek meg minket. A hangulat is kellemes volt. Nagyon meg voltunk elégedve a felszolgálással. A pincéren is látszott, hogy szívesen ajánl ételt a mostani étlapról. Már úgy jött az asztalunkhoz, hogy tulajdonos váltás volt és most ténylegesen friss ételeket kapunk a pénzünkért. Ez így is volt! Engem totálisan lenyűgöztek! Ezentúl visszajáró vendégük leszek.
  Az új tulajdonos elmondása szerint a nyáron lesz majd egy teljes körű átalakítás is az étteremben. Kíváncsian várom, hogy az miként fog sikerülni. Remélem ez a sok giccs lekerül a falakról, bár biztos vagyok benne, mert már most mintha kevesebbel találkoztam volna.

  ·
 • Az étterem hangulatos. A felszolgálás kifogástalan, csak gépies. Bizonyos ételek felszolgálása esetén a pincér minden alkalommal ugyanazt a látszólag betanult - de esetlegesnek tűnő - szöveget mondja el. Pld., "...szokásunknak megfelelően javaslom az ilyen és ilyen ételkiegészítő hozzáadását..."
  Ha az ember ezt már 10-szer hallotta únottá válik. Mintha egy robot beszélgetne az emberrel. A főnök morcos ember, jelenléte nem a gondosság felügyeletét érezteti, inkább rosszkedvet sugall. A főnök gyakran eszik a vendégek között, pincéri segédlettel - egyedül.
  Az étteremnek szomorú, kisértet hangulata van a csiricsári fényképek és rekvizítumok ellenére.
  A menü - bár sokszínű - de hosszú évek óta azonos. Unalmas és sajnos többségében ízetlen, kevés.
  Kommentáromból nyilvánvaló, hogy többször jártam itt - és még sem vagyok megelégedve - ennek oka az, hogy közel lakom az étteremhez, és itt a Lágymányosi utca környékén (Körtérnél) nincs használható étterem, csak önkiszolgáló, vagy konyhaszagos beizli.

  ·
 • Hangulatos mediterrán étterem hosszú, nemzetek szerinti étlappal és havonta megújoló választékkal.
  Az ételek meglepően ízletesek, pedig nem jellemző, hogy egy helyen egyenletesen jó színvonalon tudjanak olaszos levest, görög húst, francia desszertet, stb. készíteni.
  A kiszolgálás figyelmes, az árak mérsékeltek.

  ·
 • Bájos, hangulatos hely, ízletes ételekkel.

  ·

Hasonló helyek a környéken

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás