Töltés
Bejelentkezés

Asztalfoglalás

Foglalj asztalt online, azonnali jóváhagyással!

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:30 - 23:00 Nyitva (Mutass többet)
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, Erzsébet utalvány, Sodexo Pass, Ticket restaurant, Üdülési csekk
Felszereltség:
Terasz, Kártyás fizetés


Kapcsolat és megközelíthetőség

Térkép jelölő

Értékelések

Értékeld Te is
2.3
Összesen 6
5 1
4 0
3 1
2 2
1 2

 • 'Mikor bementem kispipa voltam, mikor kijöttem nagyon pipa voltam!' - aput idéztem. Szerintem ez mindent elárul. Körülbelül 3 órakor ültünk be 5-en, jeleztük, hogy szépkártyával fogunk fizetni. A pincér nagyon illedelmesen megkérdezte kérünk-e inni valamit, hagyott időt választani az étlapról. 15:25 -kor felvette a rendelésünket. Majd ezután röpke fél óra múlva érkezett a leves és rá úgy 20-25 percre a főétel is. Miután volt időnk ejtődni, a főétel lecsúszott, csak éppen a rendelt salátánk technikai okok miatt nem jött ki hozzá. Emiatt elnézést is kértek. A nagyjából 1 óra alatt kértünk egy gesztenyepürét is, de végül már azt is visszamondtuk mivel eddigre újból fizetnünk kellett a parkolásért (900 Ft). Végül borravaló nélkül 16:45 perckor elhagytuk az éttermet. Ha ezek a dolgok nem így történtek volna, ahogy volt, kb. 18500.-t hagytunk volna ott, ellenben a 14000.-al. Az étellel nem volt bajunk, viszont 10 asztalhoz 2 pincér kevésnek bizonyult. Nem vagyunk burzsujok, de voltunk már több étteremben országszerte és hasonló leterheltség esetén sem töltöttünk 3\4 óránál többet. Ide valószínűleg nem jövünk soha többé.

  ·
  0
  Jelentés
 • 25éve oda jártunk, mai után soha többet de nem is ajánlom soha többet senkinek!

  ·
  0
  Jelentés
 • Több alkalommal étkeztünk már a párommal a Kispipa Halászcsárdában. A kiszolgálással, az ételek elkészülési idejével, a felszolgálók kedvességével soha nem volt probléma.
  Az ételek minőségéről sajnos ugyanezt nem tudom elmondani. Előfordult már, hogy a párom sertésszelete rágós volt, de nem egyszer fordult elő, hogy félig nyers krumlit kaptam köretként. Brrrr....
  Legutóbb harcsa nyársat rendeltem vajban sült héjas burgonyával. (Elvből nem eszem étteremben bő olajban sült ételeket egy betegség miatt.) A burgonya ismét félig nyers volt, de ez alkalommal már visszaküldtem. A pincér udvariasan elnézést kért és visszavitte. Pár perc múlva már hozta is vissza a harcsanyársamat. Meglepődve tapasztaltam, hogy a vajban félig sült héjas burgonyámat lehámozták és büdös olajban kisütötték!!! Kedvetlenül elfogyasztottam a harcsa nyársamat, pár szem krumplit csipegettem hozzá, de közöltem a párommal, hogy többet nem eszünk a Kispipában! Pont.

  ·
  0
  Jelentés
 • Az ételekre semmi kifogásunk nem volt. A kis adag rántott sajt más helyen normál adag lett volna (4 háromszögletű sajtot kaptam). A hasábburgonya nem tocsogott az olajban, mint sok más helyen. A fatányéros tálalás hangulatossá tette az ételt.
  Sajnos hangulat az semmi nem volt. Igaz, jó darabig egyedül voltunk vendégek, a hagyományos szintetizátoros bácsi a ritmust hírből sem ismerte, a zongoratudásánál már csak a hangja volt rosszabb, ahogy átköltötte verses költeményekké az amúgy ismert számokat (lsd. Most múlik pontosan). Fülgyilkos volt, főleg nekünk, két zenésznek. Ennél biztos több hangulatot adott volna, ha valami lágyabb szalonzene szól. Sőt, még az is kibírhatóbb lett volna, ha csak szintetizátorozik a bácsi éneklés nélkül.

  ·
  0
  Jelentés
 • Sziasztok!

  Érdeklődni szeretnék, hogy ha 10490 Ft volt az étel amit ettünk, akkor ha 11500 Ft adtam, az jó, vagy nem. Megköszöntem ahogy kell, és vissza kaptam az asztalra 10 Ft-ot. A 10 Ft letétele után elviharzott. Ezzel kapcsolatban szeretném ha válaszolnátok. Amúgy az ételek itt mindig finomak, sőt fenségesek, minden szuper. Mi lett volna ha nem adok semmit? Előre is köszönöm a válaszotokat.

  ·
  1
  Jelentés

Értékeld Te is!

Kispipa Halászcsárda

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás