Töltés
Bejelentkezés Asztalfoglalás

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:30 - 23:00 (Mutass többet)
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, Erzsébet utalvány, Sodexo Pass, Ticket restaurant, Üdülési csekk
Felszereltség:
Terasz, Kártyás fizetés


Kapcsolat és megközelíthetőség

Térkép jelölő

Értékelések

Értékeld te is
2.2
Összesen 6
5 1
4 0
3 1
2 1
1 3

 • 25éve oda jártunk, mai után soha többet de nem is ajánlom soha többet senkinek!

  ·
  0
  Jelentés
 • Több alkalommal étkeztünk már a párommal a Kispipa Halászcsárdában. A kiszolgálással, az ételek elkészülési idejével, a felszolgálók kedvességével soha nem volt probléma.
  Az ételek minőségéről sajnos ugyanezt nem tudom elmondani. Előfordult már, hogy a párom sertésszelete rágós volt, de nem egyszer fordult elő, hogy félig nyers krumlit kaptam köretként. Brrrr....
  Legutóbb harcsa nyársat rendeltem vajban sült héjas burgonyával. (Elvből nem eszem étteremben bő olajban sült ételeket egy betegség miatt.) A burgonya ismét félig nyers volt, de ez alkalommal már visszaküldtem. A pincér udvariasan elnézést kért és visszavitte. Pár perc múlva már hozta is vissza a harcsanyársamat. Meglepődve tapasztaltam, hogy a vajban félig sült héjas burgonyámat lehámozták és büdös olajban kisütötték!!! Kedvetlenül elfogyasztottam a harcsa nyársamat, pár szem krumplit csipegettem hozzá, de közöltem a párommal, hogy többet nem eszünk a Kispipában! Pont.

  ·
  0
  Jelentés
 • Az ételekre semmi kifogásunk nem volt. A kis adag rántott sajt más helyen normál adag lett volna (4 háromszögletű sajtot kaptam). A hasábburgonya nem tocsogott az olajban, mint sok más helyen. A fatányéros tálalás hangulatossá tette az ételt.
  Sajnos hangulat az semmi nem volt. Igaz, jó darabig egyedül voltunk vendégek, a hagyományos szintetizátoros bácsi a ritmust hírből sem ismerte, a zongoratudásánál már csak a hangja volt rosszabb, ahogy átköltötte verses költeményekké az amúgy ismert számokat (lsd. Most múlik pontosan). Fülgyilkos volt, főleg nekünk, két zenésznek. Ennél biztos több hangulatot adott volna, ha valami lágyabb szalonzene szól. Sőt, még az is kibírhatóbb lett volna, ha csak szintetizátorozik a bácsi éneklés nélkül.

  ·
  0
  Jelentés
 • Tisztelt Üzletvezető / Tulajdonos,
  mai, Önöknél töltött ebédünk kapcsán pár észrevétel.
  Feleségem nagymamájának névnapját ünnepelni érkeztünk ma délben a Kispipa Halászcsárdába. (bár ne tettük volna...)

  A rendelésfelvétel és az ételek elkészülési ideje teljesen rendben volt, ám ami utána következett már nem igazán méltó egy régi jó hírű étteremhez.
  Feleségem magyaros sertésszűzérméket rendelt. Egy krumplis-lecsós sertéshúsos ételt kapott, melyben a hús egyértelműen büdös volt. Többen éreztük, feleségem meg is kóstolta, de az étkezésre alkalmatlan volt. Végül a lecsós krumplit ebédelte.
  Az egész úgy nézett ki, mint egy zsírban úszkáló egytálétel. Én (mivel húst nem eszem) egy Fogy-tál nevű csőben sült zöldséges ételt kértem. Egy cserép edényben szinte teljesen nyers zöldségek úszkáltak félig vízben. A tetején tejföl és éppen hogy megolvadt (nem megsült) reszelt sajt. Nos, az hogy állt a víz az étel alatt arra enged következtetni, hogy nyilván mirelit termékek voltak melyek kiengedésekor keletkezett a víz, a kérdés csak az, miért állt a kitálalt étel alatt?
  Nem, inkább nem szeretném tudni. A csőben sült zöldségekhez sajnos ennek az "ételnek" köze nem volt, tudom, mert gyakran fogyasztok hasonló ételeket.

  Ott tartózkodásunk ideje alatt a most futó filmfesztiválról érkező vendégek kiszolgálása plussz az a'la carte vendégek kicsit soknak bizonyultak a placcon dolgozó kollégáknak, és nyilván a szakácsoknak is, hogy ilyen moslékhoz hasonló ételeket kiadtak a kezükből.

  Mivel nem szerettük volna az alkalmat elrontani, csupán az étkezés végén jeleztük a fentiket a pincér kollégának, aki annyit válaszolt, ez nem jellemző... Egyébként itt jegyzem meg, a minket kiszolgáló felszolgáló kolléga végig kedves és udvarias volt. Nem is az ő hibája ez. Nem fér a fejembe, egy szakács hogyan adhat ki ilyen ételeket, minek nézi a vendégeket, hogy lehet az, hogy minimális szakmai hiúság sincs benne...? Nyilván manapság mindenki ott spórol ahol tud, na de könyörgöm büdös húst és félig kész zöldséges maszlagot a vendég elé tenni, több mint durva.

  Mindezt nem azért írom le, mert egy kötekedő barom vagyok, hanem mert régóta foglalkozom vendéglátással és láttam már pár ételt és szakácsot, valamint tisztában vagyok egy étterem belső működésével is. Úgy gondolom, ha valaki elmegy egy étterembe ebédelni a családjával, szeretne egy jól megalkotott finom ételt kellemes környezetben elfogyasztani, a pénzéért az étlapon ígért "szolgáltatást" kapni. Csak egy példa: Ha egy kiló kenyérért kifizetünk 300 forintot, akkor joggal várjuk el, hogy az ne legyen penészes.

  Sajnos egyre több, korábban kiváló étterem esik hasonló hibába, ami vagy a spórolás, vagy az adott műszakban dolgozó szakácsok alacsony létszáma, (ami ugye megint csak a spórolás) vagy egyszerűen csak a vendégeket idióta bólogatókutyáknak néző kollégák magatartásának köszönhető.
  Régen jártam Önöknél, de emlékeimben nem így élt az étterem, egy biztos, következő családi összejövetelünk helyszínéül nem a Kispipát választjuk majd.

  Bízom benne a fentiek alapján kicsit hozzájárultam ahhoz, hogy ilyen esetek a jövőben ne fordulhassanak elő.
  (ja, a mosdó tisztasága kritikán aluli volt, én részemről kifordultam onnan a tömény húgyszag miatt)

  ·
  2
  Jelentés
 • Sziasztok!

  Érdeklődni szeretnék, hogy ha 10490 Ft volt az étel amit ettünk, akkor ha 11500 Ft adtam, az jó, vagy nem. Megköszöntem ahogy kell, és vissza kaptam az asztalra 10 Ft-ot. A 10 Ft letétele után elviharzott. Ezzel kapcsolatban szeretném ha válaszolnátok. Amúgy az ételek itt mindig finomak, sőt fenségesek, minden szuper. Mi lett volna ha nem adok semmit? Előre is köszönöm a válaszotokat.

  ·
  1
  Jelentés

Értékeld Te is!

Kispipa Halászcsárda

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás