Töltés
Bejelentkezés
Napi menük Budapesten

Értékelések

Értékeld Te is
4.0
Összesen 8
5 4
4 2
3 1
2 0
1 1

 • Kicsit kusza, kicsit szeleburdi hely, de talán ettől is lesz szerethető… A desszertek kivételével (ötlettelen, túlárazott cukor cunamik) gondosan átgondolt és minőségi alapanyagokból elkészített fogások az étlapon, változatos borkínálat. Konstans tartva a jó színvonalat.

  ·
  0
  Jelentés
 • Sziasztok,
  Hogy kerül a Menü "fülre" az itallap? No és hol leledzik, akkor a menü, illetve az étlap?
  Üdv Ravaszka

  ·
  0
  Jelentés
 • A kedvenc helyem!

  ·
  0
  Jelentés
 • Harmadszor ugrottam be egy barátommal gyors ebédre.

  A hely ötletes, fiatalos. Nem valami extra bentről. Mind a három alkalomkor sokan voltak. A forgalom látszik is sajnos a bútorokon és a tisztaságon. Ezen a téren lehetne még mit fejlődni.

  A kiszolgálás gyors és udvarias, az ételekre nem igazán kell sokat várni.

  Az ételek finomak, szerintem az átlagosnál is jobbak. A talalás szintén az átlagosnál jobb. Bár nem viszik túlzásba a díszítést de az étel szépen van elhelyezve a tányéron és nem a megszokott díszítő zöldeket használják.

  Az étlap nincs túlvariálva, talán ez lehet a finom ételek titka, hogy nem kell sokfélét készíteni, de azért van miből választani.

  Az ár érték arány szerintem nagyon jó, ajánlom mindenkinek.

  ·
  0
  Jelentés
 • A hely maga jópofa, hangulatos. Menüt ettem, ami inkább közepes volt, mint jó. A sztroganoff-csirke majdnem hideg volt, a csirkecsík kiszáradt volt.

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Kőleves Vendéglő és Kert

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás