Információk
Tokaj-Hegyalja impozáns pincefogadója, ahol sülve-főve a tökélyre törekednek. Ami a szakácsnak az élete a vendég étele!
Értékelések
Értékeld Te is-
2023 szeptember 10-én tértünk be 4-en egy ebédre. 3 kifogást írok le:
1., Orja leves: a húsos csont csont tele volt újjnyi zsírréteggel
2., Rántott hacsa filét rendeltem, kocsonyás pangásiust kaptam
3., A főpincér semmilyen argumentumot nem tudott mondani, csak mindenre azt mondta, hogy "JÓ"
Elfogadhatatlan, primitív vendégkezeleés!!! -
15 fős csapattal mentünk, az asztalt előre lefoglaltuk. A foglalással minden rendben volt. A pincérek kedvesek, segítőkészek a vendégekkel. Minden rendelt étel és ital nagyon finom, friss és bőséges volt. Emellett minőségi borokat is tudtunk vásárolni.
Köszönjük szépen! -
Ma bementünk a férjemmel ebédelni,de utoljára.Egy két személyes "Lebúj" tálat rendeltünk ami sem mennyiségben,sem minőségben nem volt a helyzet magaslatán,sőt ehetetlen volt mivel már akkor feltünt,amikor a rendelés felvétele után 10 percen belül az asztalunkon volt.A húsok kemények,a rántott sajt hideg,kemény volt. És kártyával nem lehetett fizetni állítólagos technikai okok miatt.Felháborít,hogy ennyi pénzért majdnem üres gyomorral tértünk haza,mivel becsomagoltattuk,talán az állatok megeszik.
-
Ma ebédeltünk 5 en az étteremben.
Hétköznap ellenére elég sokan voltak.
A pincér abban a pillanatban ott termett.
Kedves, udvarias volt.
Hamar megkaptuk a rendelt ételt.
A minősége kifogástalan volt.
“Félig felnőtt” unokánk is nagyon jól érezte magát.
Csak azt sajnálom, hogy nem volt bélszín , pedig tudom itt istenien készítik .
Mi biztos hogy visszatérünk . -
A korhely és pontyhalászlében a hal egyaránt ehetetlenül zsíros volt. A rántott hal és a szűzérme tocsogott az olajban, a sültkrumpli és a hús pedig égett volt. A tartármártásról nem lehetett megállapítani, hogy miből készült.
Korábban többször étkeztünk az étteremben és az ételek minőségét illetően eddig jó tapasztalataink voltak, de mostani élmény után egy jó ideig biztos, hogy kerülni fogjuk a helyet.