Töltés
Bejelentkezés

Asztalfoglalás

Foglalj asztalt online, azonnali jóváhagyással!

Napi menük Budapesten

Értékelések

Értékeld Te is
4.2
Összesen 6
5 4
4 1
3 0
2 0
1 1

 • Április 1-jén jártunk az étteremben születésnapi ünnepségre foglaltunk asztalt. A felső terem ball sarkában kaptunk egy 10 fős asztalt ahol igen erősen szólt a zene, beszélgetésre valamint ünneplésre nem volt megfelelő. Néhány vendég vacsorája hidegen került az asztalra, a pincér tevékenységét nem tudtuk értékelni, sőt mondhatni tragikus volt.
  A poharat elvitte az asztalról, úgyhogy a pohár még félig volt, azonban azt se kérdezte meg a vendégtől kívánna helyette egy másikat. Reklamálás után a pincér kihozott egy másik sört, amit szinte ledobott az asztalra a 'tessék' szó nem hagyta el a száját!
  A kiszolgálást minősíthetetlen volt.
  Ezért a kiszolgálásért egyetlen fillér borravalót se adtunk volna, azonban sajnos a számla összege tartalmazta a 10%-os szervízdíjat.
  Senkinek se fogom ajánlani ezt a éttermet, és jómagam se fogok visszalátogatni. Keserű szájízzel távoztunk a két születésnapossal az étteremből.

  ·
  0
  Jelentés
 • unique athmosphere
  street food
  events
  international gathering place

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Mazel Tov

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás