Töltés
Térkép jelölő

Nyitvatartás

Hétfő: 10:00 - 22:00
Kedd: 10:00 - 22:00
Szerda: 10:00 - 22:00
Csütörtök: 10:00 - 22:00
Péntek: 10:00 - 22:00
Szombat: 10:00 - 22:00
Vasárnap: 10:00 - 22:00

Konyha típus:
Nemzetközi

Felszereltség

 • Terasz
 • Parkoló

Kapcsolat és megközelíthetőség

Értékeld Te is!

Nádasdy Vendéglő

Értékelések

 • karirulez@freemail.hu

  Egy egész napos fürdőzés után este 9 órakor érkeztünk egy húsvéti hosszú hétvégén. Késői érkezésünk ellenére nagyon kedves volt a fogadtatás, a pincér hölgynek helyén volt a humora még ezen a késői órán is. A húsvéti ajánlatok közül választott kacsamáj előétel nagyon finom volt, a nyúl raguleves is ízletes volt, talán picit sósra sikerült, de ez ízlés kérdése. A főételek kiválasztásánál komolyan kell venni a "kis adag" és "nagy adag" fogalmakat, mert az általam választott "nagy adag" csülöknek a feléig sem jutottam el. Elsőre nagyon meggyőző volt a hely, így másnapra már visszatérő vendégek lettünk.
  Azoknak ajánlanám, akiknek fontosabb, hogy milyen ételt esznek, mint az elegancia ami körülvesz :)

  ·
  Jelentés
 • fishtechnics@gmail.com

  Nem túl hangulatos helyen kedves pincérnő ajánl egészen finom aperitifet. Az étlap sokat ígér, nagyon csábító, de a végeredmény átlagos. Sőt! Semmi kiemelkedő íz, semmi gasztronómiai extra. Előfordult, hogy konkrétan nem tudtam volna megmondani, mit is eszek, ha nem emlékszem a rendelésre.
  Legközelebb max. egy hétköznapi menüre megyek be. Ha addig nem akad jobb.

  ·
  Jelentés

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Rendben