Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 01:00 (Mutass többet)
Konyha típus:
Nemzetiségi, Sushi
Felszereltség:
Kártyás fizetés
Rólunk:

A világ legismertebb "új stílusú" japán konyhája Budapesten.

Mutass többet


Kapcsolat és megközelíthetőség

Térkép jelölő

Értékelések

Értékeld Te is
5.0
Összesen 2
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0

 • Nagyon kíváncsiak voltunk a Nobura. Akciós ebédmenüre neveztünk be, gondoltuk, ebből meg tudjuk állapítani, hogy megéri-e az árát, érdemes-e rá áldozni, ha japán ételeket szeretnénk enni.
  A miso leves és a Bento Box-ban kínált japán-perui fúziós költemények elképesztőek voltak.
  Minden finom volt, friss, és ötletes. A tálalás szép. A kiszolgálás pedig osztályon felüli. A pincér vidám volt (ez alatt azt értem, hogy nem a sajnos oly megszokott faarcú, menjen már innen a vendég típusú, hanem kedves és kedélyes), sokszor odalépett hozzánk, és valóban érdekelte, hogy ízlik-e, esetleg segíthet-e bármiben, válszolhat-e a kérdéseinkre, hozhat-e valamit. Valóban az volt az érzésem, hogy ha valamivel gondom támadna, akkor megoldaná, szóval nem éreztem volna magamat kellemetlenül, szólni valamiért. De nem volt miért, mert a hely nagyon, nagyon jó.
  Ide elmenni nyilván nem olcsó mulatság, de érdemes rá spórolni!

  ·
  0
  Jelentés
 • Régóta szerettünk volna elmenni a Nobuba és múlt héten alkalmunk nyílt rá. Rákészülve mentünk, jól megtömve a pénztárcánkat, biztos, ami biztos alapon.

  Az volt az érzésem, hogy a szállodában egy pici másik országot pottyantottak le.

  Hangulatos világítás, rendkívül megnyerő, kiváló nyelvtudással rendelkező, mosolygós pincérek. Sok külföldi természetesen....

  Az ételek a japánoknál megszokott egyszerű, de kiváló, friss alapanyagokból készültek. Az én választásom a Squid Pasta with Light Garlic Sauce-ra esett (tintahal fokhagyás mártásban), ami nagyon finom volt, a szusik szintén finomak voltak, borválasztékuk szintén jó.

  Összefoglalva nagyon kellemes hely, finom ételekkel, és a végén meglepődtünk, hogy az ár is megfizethető.

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

NOBU Budapest

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás