Töltés
Asztalfoglalás Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 22:00 Nyitva (Mutass többet)
Konyha típus:
Nemzetközi
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya
Felszereltség:
Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

Éttermünk már 21 éve próbálja folyamatosan azonos, magas színvonalon kiszolgálni vendégeinket továbbra is várja Önöket sok szeretettel, ismerős arcokkal és a már jól megszokott családias hangulattal és házias ízekkel.

Mutass többet


Kapcsolat és megközelíthetőség

Busz: 31, 92, 130, 277

931

A Rákóczi utca sarkánál található.

Térkép jelölő
Napi menük Budapesten

Értékelések

Értékeld te is
3.8
Összesen 9
5 4
4 2
3 1
2 1
1 1

 • Unalmas kiszolgálás. Mikor szóltam, hogy egy nagy poloska mászik mellettem a függönyön, sokáig semmi sem történt, majd javasolták, hogy üljünk át. Késöbb édesanyám szalvétáján jelent meg az ízelzlábú, amit a pincér egy hümmögéssel vett tudomásul. A plafont döglött póktetemek ékesítették. Az étel felejthető.

  ·
  0
  Jelentés
 • Többször voltam már a párommal itt. Igaz, hogy nem a legmodernebb étterem és ráférne egy teljes felújítás, átalakítás, de idáig még egyszer sem csalódtunk. Az ételek nagyon finomak, ízletesek és hatalmas adagok, mindig becsomagoltattuk a maradékot, otthon még egyszer jóllaktam belőle. A közel jövőben is tervezzük, hogy elmegyünk. Mindenkinek ajánlom.

  ·
  0
  Jelentés
 • Párommal mentünk az étterembe, ugyanis kerületiként még egyszer sem voltunk, gondoltuk érdemes kipróbálni. Ez után jött a csalódás.
  Először az étterembe lépve megcsapott a cigaretta füst, pedig az a "nem dohányzó" része volt az étteremnek. A dohányzó, és nem dohányzó részt semmi nem választja el. Nem baj, leültünk. Párom rendelt egy barack levet, kifejezetten nem a hűtőből. Erre hoztak egy jeges baracklevet.
  Ilyenkor jutott eszembe, hogy megkérdezzem, hogy bankkártyával való fizetés lehetséges-e. A válasz az volt, hogy a közelben (kb. másfél km-re) van egy ATM, ott lehet a pénzt kivenni.
  Erre mondtam, hogy köszönöm, kérném akkor a számlát. A számla, egy papírcetli volt, ráírva, hogy 720-. semmi más. Nem akartam balhét, hogy ez mégis micsoda, adtam 1000 Forintot, amire a válasz az volt, hogy nem tud vissza adni.

  Kíváncsi lennék, hogy saját zsebre dolgozott-e a pincér, vagy az egész vállalat ennyire kerüli az adózást.

  Ezek után messziről elkerülöm ezt a vendéglőt.

  ·
  0
  Jelentés
 • Sok-sok éve nem jártunk már ebben az étteremben, ahonnan akkor mindig csak pozitív élményekkel távoztunk, ma ezen a gyönyörű tavaszi napon úgy gondoltuk: megnézzük, hogy most is ugyanazok a tapasztalataink lesznek-e. Számítottam rá (de inkább csak reménykedtem), hogy lesz még Libanyakleves maceszgombóccal (mert kb. 12 éve ettem itt, és ma úgy ettem volna egy ilyen levest). Nagy örömömre még ma is volt - miért is nem lenne, ha finom és más is szereti? - akkora adagot kaptunk, hogy kettőnknek is elég volt. Miután előre jeleztük, hogy ketten esszük meg, a felszolgáló kérés nélkül hozott még egy leveses tányért és egy merőkanalat. Nagyon finom volt, ízes, forró, ahogy kell. (Az erőset sem kellett külön kérni). Nagy bánatom, ha a levesbe fagyasztott sárgarépát tesznek, itt erről sem volt szó, friss alapanyagból volt, erdei gombával! Muszáj a maximális pontot adnom!!! A főételnek választott halak is frissen, szépen tálalva, gyorsan kerültek az asztalunkra. A pincérek nagyon kedvesek - de nem tolakodóak -, és gyorsak voltak. Az adagok férfiember mértékűek, így én a felét hazahoztam:-)
  Összességében: A kiszolgálás tökéletes volt, az adagok bőségesek és nagyon finomak, az árak nagyon korrektek!
  Nekünk a hely nem kopottas, inkább családiasnak mondanám!
  Köszönjük, és ezentúl gyakrabban megyünk ide!:D

  ·
  0
  Jelentés
 • Udvarias kiszolgálás, hatalmas adagok.
  Mindenkinek ajánlom !

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Numero 80 Kisvendéglő

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás