Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 22:00 Nyitva (Mutass többet)
Konyha típus:
Nemzetközi
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya
Felszereltség:
Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

Éttermünk már 28 éve próbálja folyamatosan azonos, magas színvonalon kiszolgálni vendégeinket továbbra is várja Önöket sok szeretettel, ismerős arcokkal és a már jól megszokott családias hangulattal és házias ízekkel.

Mutass többet


Kapcsolat és megközelíthetőség

Busz: 31, 92, 130, 277

931

A Rákóczi utca sarkánál található.

Térkép jelölő
Napi menük Budapesten

Értékelések

Értékeld Te is
4.2
Összesen 9
5 5
4 2
3 1
2 1
1 0

 • A hely maga régi, de attól még takarítani kellene. A székek porosak voltak, az asztalon lévő lámpa pedig pókhálós. A pincér nem tudom, hogy zavarában vagy nem oda figyeléseben keverte fel az ital rendelesunket, és amikor megkerdezte hogy a tonic ide lesz? -nem! Majd elkezdte kitolteni. Az étel finom volt és mennyiségben felülmúlta a vartat.

  ·
  0
  Jelentés
 • Unalmas kiszolgálás. Mikor szóltam, hogy egy nagy poloska mászik mellettem a függönyön, sokáig semmi sem történt, majd javasolták, hogy üljünk át. Késöbb édesanyám szalvétáján jelent meg az ízelzlábú, amit a pincér egy hümmögéssel vett tudomásul. A plafont döglött póktetemek ékesítették. Az étel felejthető.

  ·
  0
  Jelentés
 • Többször voltam már a párommal itt. Igaz, hogy nem a legmodernebb étterem és ráférne egy teljes felújítás, átalakítás, de idáig még egyszer sem csalódtunk. Az ételek nagyon finomak, ízletesek és hatalmas adagok, mindig becsomagoltattuk a maradékot, otthon még egyszer jóllaktam belőle. A közel jövőben is tervezzük, hogy elmegyünk. Mindenkinek ajánlom.

  ·
  0
  Jelentés
 • Sok-sok éve nem jártunk már ebben az étteremben, ahonnan akkor mindig csak pozitív élményekkel távoztunk, ma ezen a gyönyörű tavaszi napon úgy gondoltuk: megnézzük, hogy most is ugyanazok a tapasztalataink lesznek-e. Számítottam rá (de inkább csak reménykedtem), hogy lesz még Libanyakleves maceszgombóccal (mert kb. 12 éve ettem itt, és ma úgy ettem volna egy ilyen levest). Nagy örömömre még ma is volt - miért is nem lenne, ha finom és más is szereti? - akkora adagot kaptunk, hogy kettőnknek is elég volt. Miután előre jeleztük, hogy ketten esszük meg, a felszolgáló kérés nélkül hozott még egy leveses tányért és egy merőkanalat. Nagyon finom volt, ízes, forró, ahogy kell. (Az erőset sem kellett külön kérni). Nagy bánatom, ha a levesbe fagyasztott sárgarépát tesznek, itt erről sem volt szó, friss alapanyagból volt, erdei gombával! Muszáj a maximális pontot adnom!!! A főételnek választott halak is frissen, szépen tálalva, gyorsan kerültek az asztalunkra. A pincérek nagyon kedvesek - de nem tolakodóak -, és gyorsak voltak. Az adagok férfiember mértékűek, így én a felét hazahoztam:-)
  Összességében: A kiszolgálás tökéletes volt, az adagok bőségesek és nagyon finomak, az árak nagyon korrektek!
  Nekünk a hely nem kopottas, inkább családiasnak mondanám!
  Köszönjük, és ezentúl gyakrabban megyünk ide!:D

  ·
  0
  Jelentés
 • Udvarias kiszolgálás, hatalmas adagok.
  Mindenkinek ajánlom !

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Numero 80 Kisvendéglő

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás