Nyitvatartás

Hétfő: 11:00 - 22:00
Kedd: 11:00 - 22:00
Szerda: 11:00 - 22:00
Csütörtök: 11:00 - 22:00
Péntek: 11:00 - 22:00
Szombat: 11:00 - 22:00
Vasárnap: 11:00 - 22:00

Konyha típus:
Magyaros

Felszereltség

 • Terasz
 • Kártyás fizetés

Kapcsolat és megközelíthetőség

Értékeld te is!

Értékelések

 • Ismerős ajánlotta az éttermet és nem is csalódtunk. A Tisza part, a friss levegő remek körítés a finom ételek mellé.
  Mi halételeket fogyasztottunk hiszen ez az étterem specialitása. A halászlé nagyon finom volt és bőséges adagot adtak személyenként. Második fogásként is halételeket ettünk, amelyek bőségesek és remek ízűek voltak.
  A kiszolgálás gyors és udvarias volt. Az ételekre nem kellett sokat várni mégis frissek voltak. Az étteremben akár SZÉP kártyával is lehet fizetni.
  Összefoglalva: aki Szegedre látogat mindenképpen keresse fel ezt a hangulatos csárdát!

  ·
  Jelentés
 • Rövid időn belül ismét arra akadt dolgom, a másodszori látogatás is remek volt. Nem gondoltam volna, hogy az egyszerű kis rántott pontyfilé ilyen finom tud lenni! A desszert kicsit rontott az összképen, de hát elsősorban nem cukrászda, hanem halászcsárda, annak viszont osztályon felüli!

  ·
  Jelentés
 • Mindhárman halat választottunk, mindhárom tökéletes volt. A kiszolgálás: mint a gömbvillám! A környezet gyönyörű, megnyugtató, az egész csárda remek.

  ·
  Jelentés
 • Egyszemélyes haltálat ettünk, ami nagyon friss és finom volt. Várakozás alatt friss pogácsát tettek elénk, ami figyelmes gesztus volt.

  ·
  Jelentés
 • Aki eddig nem evett az itteni halléből, az csak sejtheti, hogy milyen lehet a legjobb. Amikor Szgeden jársz, mindenképp szánj időt arra, hogy megkóstold a ház hallevesét. Bármi mást is rendelsz utána, a többi étel is erősbíteni fogja a csárda hírnevét.

  ·
  Jelentés

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...