Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 22:00 Nyitva (Mutass többet)
Konyha típus:
Magyaros
Felszereltség:
Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

A tradicionális magyar finomkonyhák ízvilágát ötvözzük saját elképzeléseinkkel, amitől igazán különleges az Öreg Kőrössy már hosszú évtizedek óta.

Mutass többet


Kapcsolat és megközelíthetőség

Térkép jelölő

Értékelések

Értékeld Te is
3.7
Összesen 10
5 6
4 1
3 0
2 0
1 3

 • Vasárnap, május 21-én, valamivel 12 h előtt telefonon foglaltam asztalt 4 főre, 12:30-tól. A nevemet feljegyezték, a foglalást megerősítették, nem jelezték, hogy bármilyen probléma merülhet fel. A helyszínre érkezve azzal szembesültünk, hogy nincs szabad asztal. A foglalások kézzel írott listáján a nevem nem szerepelt. Senki sem tudta, hogy kivel beszélhettem foglaláskor (a vendéglő telefonszámán). Fél órával később, 13 órakor még mindig azt mondták a pincérek, hogy várjunk újabb negyed órát. Otthagytuk a helyet és más vendéglő után néztünk. Kár, hogy a szép fekvésű helyhez a vendégeket és az ő idejüket nem tisztelő szolgáltatás tartozik.

  ·
  0
  Jelentés
 • Gyors kiszolgálás szép környezet, kezembe nyomja a tányér a pincér, az italból nem tölt a poharamba. Ragadós piszkos étlap, halászlé kritikán alulni, főétel dekorációja szép, de a minősége gyenge, nem megfelelően át sütött krumpli.

  ·
  0
  Jelentés
 • Soha többet egy métert se tennék azért hogy oda menjek. Barátságtalan lesajnáló személyzet amit az étel minősége sem tud felejtetni.

  ·
  0
  Jelentés
 • Ismerős ajánlotta az éttermet és nem is csalódtunk. A Tisza part, a friss levegő remek körítés a finom ételek mellé.
  Mi halételeket fogyasztottunk hiszen ez az étterem specialitása. A halászlé nagyon finom volt és bőséges adagot adtak személyenként. Második fogásként is halételeket ettünk, amelyek bőségesek és remek ízűek voltak.
  A kiszolgálás gyors és udvarias volt. Az ételekre nem kellett sokat várni mégis frissek voltak. Az étteremben akár SZÉP kártyával is lehet fizetni.
  Összefoglalva: aki Szegedre látogat mindenképpen keresse fel ezt a hangulatos csárdát!

  ·
  0
  Jelentés
 • Mindhárman halat választottunk, mindhárom tökéletes volt. A kiszolgálás: mint a gömbvillám! A környezet gyönyörű, megnyugtató, az egész csárda remek.

  Rövid időn belül ismét arra akadt dolgom, a másodszori látogatás is remek volt. Nem gondoltam volna, hogy az egyszerű kis rántott pontyfilé ilyen finom tud lenni! A desszert kicsit rontott az összképen, de hát elsősorban nem cukrászda, hanem halászcsárda, annak viszont osztályon felüli!

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Öreg Kőrössy Halászcsárda

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás