Töltés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 22:00 Nyitva (Mutass többet)
Konyha típus:
Magyaros
Felszereltség:
Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

A tradicionális magyar finomkonyhák ízvilágát ötvözzük saját elképzeléseinkkel, amitől igazán különleges az Öreg Kőrössy már hosszú évtizedek óta.

Mutass többet


Kapcsolat és megközelíthetőség

Térkép jelölő

Értékelések

Értékeld te is
4.8
Összesen 5
5 4
4 1
3 0
2 0
1 0

 • Ismerős ajánlotta az éttermet és nem is csalódtunk. A Tisza part, a friss levegő remek körítés a finom ételek mellé.
  Mi halételeket fogyasztottunk hiszen ez az étterem specialitása. A halászlé nagyon finom volt és bőséges adagot adtak személyenként. Második fogásként is halételeket ettünk, amelyek bőségesek és remek ízűek voltak.
  A kiszolgálás gyors és udvarias volt. Az ételekre nem kellett sokat várni mégis frissek voltak. Az étteremben akár SZÉP kártyával is lehet fizetni.
  Összefoglalva: aki Szegedre látogat mindenképpen keresse fel ezt a hangulatos csárdát!

  ·
  0
  Jelentés
 • Mindhárman halat választottunk, mindhárom tökéletes volt. A kiszolgálás: mint a gömbvillám! A környezet gyönyörű, megnyugtató, az egész csárda remek.

  Rövid időn belül ismét arra akadt dolgom, a másodszori látogatás is remek volt. Nem gondoltam volna, hogy az egyszerű kis rántott pontyfilé ilyen finom tud lenni! A desszert kicsit rontott az összképen, de hát elsősorban nem cukrászda, hanem halászcsárda, annak viszont osztályon felüli!

  ·
  0
  Jelentés
 • Egyszemélyes haltálat ettünk, ami nagyon friss és finom volt. Várakozás alatt friss pogácsát tettek elénk, ami figyelmes gesztus volt.

  ·
  0
  Jelentés
 • Aki eddig nem evett az itteni halléből, az csak sejtheti, hogy milyen lehet a legjobb. Amikor Szgeden jársz, mindenképp szánj időt arra, hogy megkóstold a ház hallevesét. Bármi mást is rendelsz utána, a többi étel is erősbíteni fogja a csárda hírnevét.

  ·
  0
  Jelentés
 • Minden évben ellátogatok Szegedre csak a halászlé miatt. Aki a világ legjobb halászlevét szeretné megkóstolni, itt teheti meg. Nem túloztam az értékelésekkel. Az ételek kifogástalanok, profi kiszolgálás és tálalás, nem elszállt árak. Ami a legjobb az a hangulat és az étterem kialakítása. Egy igazi hamisítatlan nádtetejű csárda, közvetlenül a Tisza partján. Ebben a környezetben, egy halászlé (vagy bármilyen étel) társaságában, élő magyar nótákkal... nincs ennél jobb.

  Számomra ez az étterem vált Szeged legfőbb "turisztikai látványosságává". A Dóm és tere eltörpül mellette. A polgármester helyében ezt a helyet nevezném ki centrumnak és idevezető nyilakat raknék már az autópályától.
  A halászlé és a haltepertő még mindig a legjobb, bár a halászlé lehetett volna egy kicsit melegebb.
  Tényleg csak szőrszálhasogatásként: Nem tudom lehet-e kezdeni valamit a szúnyogokkal egy ekkora méretű kerthelyiségben, de ha lehet akkor kellene valamit csinálni velük, mert sötétedés után szinte lehetetlen nyugodtan enni.

  Ebben az évben még egyszer biztos visszalátogatok, mert nem bírok meglenni a Kőrössy csárda nélkül.

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Öreg Kőrössy Halászcsárda

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás