Információk
Látványkonyhánkban készülő ételeink a magyar konyha alapjaira építkezve megállják a helyüket a nemzetközi gasztronómiában is.
Tiszteljük a hagyományokat és fontos számunkra a régi értékrend továbbvitele. Hagyományos ételeinket újra gondolva, korszerű technológiák alkalmazásával, modern köntösben kínáljuk vendégeinknek.
Kínálatunkban megtalálhatók a Bodrogi család receptjei alapján készült ételek, melyek receptjei közül jó néhány több mint száz éves. A hétféle húsból készülő "Üknagymamám töltött káposztája", Bodrogi Gyula híres dupla lecsója vagy a harcsakrém-halászlé mind-mind az étterem íze.
Séfünk, Zoboki Zoltán, az ételeink elkészítése során nagy figyelmet fektet a háztáji alapanyagok használatára. Éppen ezért amit lehet, helyi beszállítóktól vásárolunk, vagy magunk készítünk el.
Saját lekvárokat, fűszereket, tojást használunk, és vadételeinket is különleges minőségű húsokból készítjük el.
A minőségi gasztronómia iránti elköteleződésünket jelzi az is, hogy tulajdonosunk Maitre Restaurateur-ként tagja a Chain des Rotisseurs baráti asztaltársaságnak, amely Európa legrégebbi gasztronómiai szövetsége.
Az a legfontosabb számunkra, hogy ételeink különleges minőséget képviseljenek, és kihasználják a tradíció és a modern gasztronómia fúziójában rejlő lehetőségeket. Konyhaművészetünkön első sorban mégis egy egyszerű, ám annál fontosabb dolog sejlik át: az életöröm.
Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...
-
Ba Bar Bistro
5.0Bár Étterem Bisztró -
Vörös Postakocsi Étterem
4.2Magyar Étterem Étterem -
Pata Negra
4.2Étterem Tapas Bár -
Magyar Ízek Magyar Háza
4.3Étterem Magyar Étterem -
GoodBar
3.8Hamburger Étterem Bár -
Öreghalász Étterem
4.9Étterem -
Caledonia Scottish Pub
4.4Gastropub Étterem Kocsma -
Dunapark Kávéház
3.6Kávézó Étterem Cukrászda