Pane Vino
Információk
Látványkonyhánkban készülő ételeink a magyar konyha alapjaira építkezve megállják a helyüket a nemzetközi gasztronómiában is.
Tiszteljük a hagyományokat és fontos számunkra a régi értékrend továbbvitele. Hagyományos ételeinket újra gondolva, korszerű technológiák alkalmazásával, modern köntösben kínáljuk vendégeinknek.
Kínálatunkban megtalálhatók a Bodrogi család receptjei alapján készült ételek, melyek receptjei közül jó néhány több mint száz éves. A hétféle húsból készülő "Üknagymamám töltött káposztája", Bodrogi Gyula híres dupla lecsója vagy a harcsakrém-halászlé mind-mind az étterem íze.
Séfünk, Zoboki Zoltán, az ételeink elkészítése során nagy figyelmet fektet a háztáji alapanyagok használatára. Éppen ezért amit lehet, helyi beszállítóktól vásárolunk, vagy magunk készítünk el.
Saját lekvárokat, fűszereket, tojást használunk, és vadételeinket is különleges minőségű húsokból készítjük el.
A minőségi gasztronómia iránti elköteleződésünket jelzi az is, hogy tulajdonosunk Maitre Restaurateur-ként tagja a Chain des Rotisseurs baráti asztaltársaságnak, amely Európa legrégebbi gasztronómiai szövetsége.
Az a legfontosabb számunkra, hogy ételeink különleges minőséget képviseljenek, és kihasználják a tradíció és a modern gasztronómia fúziójában rejlő lehetőségeket. Konyhaművészetünkön első sorban mégis egy egyszerű, ám annál fontosabb dolog sejlik át: az életöröm.
Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...
-
Kárpátia Étterem és Söröző
5.0Étterem -
Szép Ilona Étterem
4.7Magyar Étterem -
Trattoria Venezia
4.7Olasz Étterem Étterem -
Mátyás Pince Étterem
4.0Étterem -
Belvárosi Lugas Étterem
5.0Magyar Étterem -
Stone Bowling Pub
5.0Étterem Bowling Pálya Biliárd Szalon -
Bohém Étterem
4.0Étterem -
Vogue Boat Café & Restaurant
4.8Étterem Magyar Étterem Mediterrán Étterem