Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 24:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Zene típus:
Blues/Jazz
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

A préri első cowboyai, a tűz körül ültek, nem is sejtették, hogy a rostjaikon sülő hatalmas húsdarabokkal legendát teremtenek és a marhasültet a legnemesebb ételek közé emelik. A legkiválóbb steaket faparázs fölött lehet sütni, többféle húsból: csirke, bárány, borjú, de az igazit marhabélszínből. A friss hús tűz fölött rögtön összezsugorodik, ezért sütés előtt steaksütő mesterünk pácolja - ez minden steaksütő legféltettebb titka - , mi azonban annyit elárulunk, hogy aranyszínű olajba tesszük, ahol eggyé válik a legjobb fűszereinkkel, majd jöhet a gyantamentes keményfa tiszta, füstmentes parazsa, ahol sütőmesterünk őrködik, hogy pontosan úgy sül-e, ahogyan azt Ön kívánja. Az illatos és szemet gyönyörködtető, fenséges húsok az Ön szeme láttára a sülnek.
A steakhez a whisky úgy tartozik mint kenyérhez a héja.
Ma már több mint 100 féle whisky ajánlunk Önnek.
Nem feledkezhetünk meg azonban a jó magyar pálinkáról és kíváló vörösborokról sem

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
5.0
Összesen 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Papa Joe Saloon & Steakhouse

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Papa Joe Saloon & Steakhouse

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.