Töltés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 23:00 (Mutass többet)
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
WIFI


Kapcsolat és megközelíthetőség

Térkép jelölő

Értékelések

Értékeld te is
3.9
Összesen 7
5 2
4 3
3 1
2 1
1 0

 • Az étterem hangulatos a személyzet kedves,voltunk már többször és az étel kíváló volt de sajnos pár napja ott vacsoráztunk és azt tapasztaltuk,hogy az étel minősége romlott,a kacsa mell bőre nyers volt és folyt a vér belőle,kértem süssék kicsit át kétségtelenűl megoldották de ezt óriási hibának tartom mertt elrontotta a hangulatomat és a vendégeimnek ódákat zengtem az étteremről és nem igazán értettek velem egyet,mert ők sem voltak igazán elégedettek vagy a szakácsok vannak túl terhelve vagy valakit a konyháról le kell cserélni mielőtt híre megy annak,hogy az étel minősége rosszabb az útóbbi időben.Szeretem az éttermet a kíszolgálással és maximálisan megvagyok elégedve nem szivesen váltanék!

  ·
  0
  Jelentés
 • Nagyon hangulatos hely, kedves kiszolgálással. Az adagok nagyok és az áruk is elfogadható!

  ·
  0
  Jelentés
 • Finom ételek, nagy adagok.
  Érdemes foglalni asztalt, mert az utcán áll a sor.
  Szívesen visszamegyünk.

  ·
  0
  Jelentés
 • Párommal ebédeltünk itt és mindennel meg voltunk elégedve. A felszolgálók kedvesek voltak, (lehet az előző véleményező és más elégedetlen vendégek panaszainak köszönhetően, mi egy új személyzettel találkoztunk.) az étel gyorsan kész volt és mind állagra mind ízre nagyon jó volt. Mindenkinek ajánlom az éttermet aki szereti a magyar konyhát és a "piros kockás abroszos" helyeket.

  ·
  0
  Jelentés
 • Ma 2010. december 20-án jártam az étteremben, sajnos nagyon rossz tapasztalataim vannak róla, senkinek nem ajánlom. Egy olyan mogorva és mondhatni bunkó pincérhölgy szolgált ki minket akitől rendelni alig mertünk, nem a mi hibánk ha utálja a munkáját, már elnézést... egy étel helyett pedig rosszat hozott ki, szó nélkül kicserélte majd fizetéskor szó nélkül rajta volt a számlán az az étel is amit nem kértünk és nem is fogyasztottunk el!!! A pofátlanság teteje úgy vélem!!!!! Aki meg akar spórolni egy jó kis átverést vagy egy esetleges vitatkozást a vacsora végén messziről kerülje ezt a helyet!!!

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Paprika Vendéglő

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás