Töltés
Bejelentkezés
Napi menük Budapesten

Értékelések

Értékeld Te is
2.5
Összesen 6
5 1
4 1
3 0
2 2
1 2

 • A szomszédságban lakom, többször betértünk már. Van jó és rossz tapasztalat is. Volt régebben egy fiatalember, mostanában nem látom, aki láttán olyan érzésem volt, hogy elnézést kell kérni amiért be mertünk menni. Már két fiatal hölggyel is találkoztunk, mindkettő aranyos volt.
  Volt, hogy a kávét küldtem vissza, mert jéghideg volt, volt hogy ehetetlen pocsék volt a hagymaleves (imádom), de ettünk jó pizzát és mást is. Szóval a tapasztalat vegyes.

  ·
  0
  Jelentés
 • Az étel nem volt finom, a 100%-os narancslé elfogyott, és az alma is csak az első körig tartott.

  ·
  0
  Jelentés
 • Két alkalommal jártunk itt,mindkét alkalommal jól éreztük magunkat. A kiszolgálás,az ételek minősége,az árak területén nincs kifogás!Szívesen jövünk ide máskor is!

  ·
  0
  Jelentés
 • 11ORA MAGASSAGABAN BETERTUNK EBBE A REMEK INTEZMENYBE 15 PERC VARAKOZAS UTAN ODA MENTEM A PULTHOZ ,HOGY OTT KELL KERNI VAGY KIJON AZ UR AKI BESZBOL SAPKABAN FOLYAMATOSAN TELEFONALT!VALASZ 'NEM LATJA TELEFONALOK? LATTAM!BOCSI A ZAVARASERT ILYENKOR SZEGYELEM MAGAM ,HOGY A SZAKMABAN DOLGOZOM.

  ·
  0
  Jelentés
 • Remek, kedves kiszolgálás, igazi vendéglátói hozzáállással. A felszolgáló hölgy minden részletre figyelve vette fel és hozta ki a rendelésünket. Szívesen térünk majd vissza erre a kellemes és stílusos berendezésű kávézóba, ahol még az árak is nagyon jók!

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Passport Kávéház

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás