Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 02:00 (Mutass többet)
Felszereltség:
TV, WIFI, Élőzene, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

Az utóbbi évek üdvös fejleménye a budapesti vendéglátás és a kultúra összefonódása. A Ráday utca elején nyíló Púder Bárszínház is ehhez a gondolathoz csatlakozik: igényes vendéglátást kínál, ugyanakkor nyitott kulturális térként is funkcionál, ahol a zene, a képzőművészet, a mozgásművészet, a stúdiószínház és az irodalom egyaránt otthonra találhat. Világkonyha és autentikus ízek egyben különleges, egyedi hangulatú enteriőrben, mindez csupán 2 utcányira a Magyar Nemzeti Múzeumtól a Kálvin téren.

Mutass többet


Kapcsolat és megközelíthetőség

Kálvin tér megállló Buszok: 9, 15, 109, 115 Troli: 83 Metró: M3 Villamos: 47, 49

909, 914, 914A, 950, 979, 979A

A Kálvin tér közelében található, a Múzeum körútról is elérhető.

Térkép jelölő
Napi menük Budapesten

Értékelések

Értékeld Te is
3.3
Összesen 4
5 2
4 0
3 0
2 1
1 1

  • Korábban jártam már itt egy társasággal sörözni, akkor úgy elment a hely, semmi extra, de jól éreztük magunkat. Legutóbb a teraszt választottuk. Az egyik pincér szuperunott pofával majdnem kikérte magának, hogy borlapot kérünk. Másik, egyébként lelkesebb pincér ki is kérte magának, miután volt egy kis kavar, hogy ki milyen ételt rendelt: miért nem tudjuk, mit rendeltünk. Ezek után vargányás spagettimben szép nagy darab mócsingot találtam. A pult mögött italokat előkészítő lányok viszont készséggel segítettek egy kérdésemben. A teraszpincérek példát vehetnének róluk. Hanyagolom a helyet a jövőben.

    ·
    0
    Jelentés

Értékeld Te is!

Púder Bárszínház

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás