Töltés
Bejelentkezés Asztalfoglalás

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 24:00 (Mutass többet)
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
WIFI
Rólunk:

Anno 1906-ban II. Rákóczi Ferenc Fejedelem – az Erdélyi valamint a Magyar függetlenség elkötelezett híve és szabadságharcosa - hamvait ezen az útvonalon kísérték a Szent István bazilikától a Keleti pályaudvarig, majd onnan Kassára. A Fejedelem előtti tisztelgés a névválasztás oka, a tisztesség, az elkötelezettség, valamint az elhivatottság iránt, életpályáját követendő példaként állította elénk.
Elhivatottak vagyunk abban, hogy fejedelmi étkekkel várjuk vendégeinket, elkötelezettséget vállalva a friss ételek/alapanyagok, valamint a tisztességes kiszolgálás mellett.

Mutass többet


Kapcsolat és megközelíthetőség

Térkép jelölő

Értékelések

Értékeld te is
4.0
Összesen 4
5 3
4 0
3 0
2 0
1 1

 • Állott ételek, minimális választék, a korlátlan italfogyasztás átverés, a pincérek arrogánsak, lassúak, zárás elött másfél órával már közlik h nincs kiszolgálás. A tulaj váltás előtt jó hely volt, azóta egy kocsma szintjére süllyedt, az ételeket elnézve kicsit elment az étvágyunk is, inkább átmentünk máshova enni. Vigyázzatok, mert könnyen szörnyű rossz napotok lehet, ha ide bementek.

  ·
  0
  Jelentés
 • Bőséges és változatos svédasztal,- azonnal pótolják ami elfogyott,- korrekt ár,gyors kiszolgálás!

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Rákóczi Grillház Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás