Információk
A Krizia étterem Graziano Cattaneo tulajdonos chef, 30 éves szakácsként eltöltött szakmai tapasztalatszerzésének gyümölcse. A világ legjobb szállodáiban és éttermeiben az ízek világában gyűjtött tapasztalatok alapján, az étterem konyhája megpróbálja megmutatni a hamisítatlan, természetes, kreatív és hagyományos olasz konyhát, rusztikus családias légkörben, a tulajdonos állandó jelenlétében.
A vendégek kérésének eleget téve sokszor improvizatív menüsorokat állítanak össze és készítenek el, amikor igazán szárnyalhat Graziano fantáziája az ízek világában.
Értékelések
Értékeld Te is-
Érvényes visszaigazolt foglalás ellenére nem fogadtak. Elnézést sem kértek, szerintük eza technika ördöge. Soha többet!
-
Imádom!!! Már sokszor jártam ott, és sohasem csalódtam az ételek minőségében. Az alapanyagok kiváló minőségűek, tiszták, gondosan válogatottak. Az ízek gazdagok, harmonikusan finomak. Vegetáriánusként is mindig találok valami rendkívülit, érdekeset, ha a nem-vega barátaimmal vagy családtagjaimmal megyek oda. A kiszolgálás kiváló: a pincérek nagyon jól képzettek, udvariasak, segítőkészek, mégsem
-
Jelenleg az egyik legjobb olasz étterem Magyarországon. Az előételek, tészták és desszertek mind tökéletesek. A húsos főételek talán egy picit elmaradnak ettől a szinttől, de a legtöbb helyen örülnének, ha ilyen ételeket tudnának készíteni.
A kiszolgálás udvarias, nagyon hangulatos étterem.
Elegáns hely, de nem problémáztak, amikor váratlan ötlettől vezérelve este 9-10 körül rövidnadrágban jelentem meg.
Érdekes, hogy az eddigi két látogatásom alkalmával csak 1-1 asztalnál ültek magyarok, az egész étterem külföldiekkel volt tele.