Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: Zárva Mutass többet
Konyha típus:
Olasz
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Kártyás fizetés
Rólunk:

A Krizia étterem Graziano Cattaneo tulajdonos chef, 30 éves szakácsként eltöltött szakmai tapasztalatszerzésének gyümölcse. A világ legjobb szállodáiban és éttermeiben az ízek világában gyűjtött tapasztalatok alapján, az étterem konyhája megpróbálja megmutatni a hamisítatlan, természetes, kreatív és hagyományos olasz konyhát, rusztikus családias légkörben, a tulajdonos állandó jelenlétében.

A vendégek kérésének eleget téve sokszor improvizatív menüsorokat állítanak össze és készítenek el, amikor igazán szárnyalhat Graziano fantáziája az ízek világában.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.7
Összesen 3
5 2
4 0
3 0
2 0
1 1
  • Érvényes visszaigazolt foglalás ellenére nem fogadtak. Elnézést sem kértek, szerintük eza technika ördöge. Soha többet!

  • Ristorante Krizia

    Imádom!!! Már sokszor jártam ott, és sohasem csalódtam az ételek minőségében. Az alapanyagok kiváló minőségűek, tiszták, gondosan válogatottak. Az ízek gazdagok, harmonikusan finomak. Vegetáriánusként is mindig találok valami rendkívülit, érdekeset, ha a nem-vega barátaimmal vagy családtagjaimmal megyek oda. A kiszolgálás kiváló: a pincérek nagyon jól képzettek, udvariasak, segítőkészek, mégsem

  • Ristorante Krizia

    Jelenleg az egyik legjobb olasz étterem Magyarországon. Az előételek, tészták és desszertek mind tökéletesek. A húsos főételek talán egy picit elmaradnak ettől a szinttől, de a legtöbb helyen örülnének, ha ilyen ételeket tudnának készíteni.
    A kiszolgálás udvarias, nagyon hangulatos étterem.

    Elegáns hely, de nem problémáztak, amikor váratlan ötlettől vezérelve este 9-10 körül rövidnadrágban jelentem meg.
    Érdekes, hogy az eddigi két látogatásom alkalmával csak 1-1 asztalnál ültek magyarok, az egész étterem külföldiekkel volt tele.


Értékeld Te is!

Ristorante Krizia

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Ristorante Krizia

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.