Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 23:00 Nyitva (Mutass többet)
Konyha típus:
Nemzetközi, Nemzetiségi
Felszereltség:
Kártyás fizetés
Rólunk:

A Rosenstein családi vendéglőt azért nyitottuk meg, mert az a kis büfé, ahonnan a mi kis magánvállalkozásunk indult, már kevésnek bizonyult. A vendégek szerettek volna leülni, egymással és velem beszélgetni, én viszont nem szerettem volna egy feszes, az eleganciájával riasztó éttermet nyitni. Ezért ragaszkodunk a vendéglő fogalmához, noha tudjuk, hogy annál magasabb színvonalat nyújtunk. Időközben sok mindennel csinosítottuk, de a vendéglő intim, családi jellegét nem akartuk megváltoztatni.

Én a hagyományos vendéglátásban érzem otthon magam, persze tudom, hogy haladni kell a korral, mert felnőtt egy új vendéggeneráció, és egyre igényesebbek az emberek. A modernizációt már Robi fiamra bízom, arra azonban közösen ügyelünk, hogy minden ételünk íze – akárhonnan jöjjön is az ötlete – „rosensteines” legyen.

Sosem voltunk kizárólagos zsidó étterem, a mi vendéglőnkbe minden jó beleillik. Egyébként is »minden kóser, ami jó« – mondta anyai nagymamám. Ezért mi a családi vendéglőnkben nem egy irányzat, hanem a vendég elégedettsége mellett köteleztük el magunkat. Engem a vendég mindennapi elégedettsége inspirál. Nem szeretném, hogy halálom után értékeljenek. Én a mában és a gasztronómia pillanatművészetében szeretnék nyomot hagyni.

Mutass többet


Kapcsolat és megközelíthetőség

Metró: M2, M4, Busz: 5, 7, 8, 8A, 107, 112, 133, 178, 233, 239

907, 973

A Fiumei útról elérhető.

Térkép jelölő
Napi menük Budapesten

Értékelések

Értékeld Te is
5.0
Összesen 9
5 9
4 0
3 0
2 0
1 0

 • Fantasztikus ebédet - liba, borjú, vad - fogyasztottunk ma a Testvéremmel, Sógornőmmel együtt. Kellemes helyen, udvarias kiszolgálással,- háttérzajként halk zongora szólt - meg voltunk elégedve! Elhoztuk a holnapi ebédünket is: libahússal töltött káposztát, sóletet. Jövünk máskor is!

  ·
  0
  Jelentés
 • Nagy öröm volt számomra látni a családom elégedetségét , hogy ilyen jó helyet választotram egy ünnepi eseményhez. Biztos vagyok benne számunkra lesz még folytatása. Nagyon jól éreztük magunkat. Kifogástalan volt az ebéd és a kiszolgálás is. Köszönjük.

  ·
  0
  Jelentés
 • Fantasztikus hely! Nem találok még csak hasonló színvonalú éttermet sem. Ha étterem, akkor Rosenstein! Köszönet a mindig kedves, udvarias kiszolgálásért, a finom ételekért!

  ·
  0
  Jelentés
 • Remek ételek, remek hangulat,színvonalas kiszolgálás. A Rosenstein egyszerre ötvözi a családias és az elegáns étterem jellemzőit. A kiszolgálás kedves, udvarias, az ételek finomak, itt valóban minden a vendégért van. Csak ajánlani tudom, még visszatérünk!

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Rosenstein Vendéglő

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás