Töltés
Bejelentkezés
Napi menük Budapesten

Értékelések

Értékeld Te is
5.0
Összesen 9
5 9
4 0
3 0
2 0
1 0

 • Fantasztikus ebédet - liba, borjú, vad - fogyasztottunk ma a Testvéremmel, Sógornőmmel együtt. Kellemes helyen, udvarias kiszolgálással,- háttérzajként halk zongora szólt - meg voltunk elégedve! Elhoztuk a holnapi ebédünket is: libahússal töltött káposztát, sóletet. Jövünk máskor is!

  ·
  0
  Jelentés
 • Nagy öröm volt számomra látni a családom elégedetségét , hogy ilyen jó helyet választotram egy ünnepi eseményhez. Biztos vagyok benne számunkra lesz még folytatása. Nagyon jól éreztük magunkat. Kifogástalan volt az ebéd és a kiszolgálás is. Köszönjük.

  ·
  0
  Jelentés
 • Fantasztikus hely! Nem találok még csak hasonló színvonalú éttermet sem. Ha étterem, akkor Rosenstein! Köszönet a mindig kedves, udvarias kiszolgálásért, a finom ételekért!

  ·
  0
  Jelentés
 • Remek ételek, remek hangulat,színvonalas kiszolgálás. A Rosenstein egyszerre ötvözi a családias és az elegáns étterem jellemzőit. A kiszolgálás kedves, udvarias, az ételek finomak, itt valóban minden a vendégért van. Csak ajánlani tudom, még visszatérünk!

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Rosenstein Vendéglő

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás