Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 01:00 Nyitva (Mutass többet)
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Élőzene, Parkoló, Kártyás fizetés


Kapcsolat és megközelíthetőség

Metró: 3 Autóbusz: 26, 91, 109, 191, 206, 291 Villamos: 4, 6 Trolibusz: 72, 73

906, 914, 914A, 923, 931, 950

A Nyugati pályaudvar mellett található, a Teréz körútról elérhető.

Térkép jelölő
Napi menük Budapesten

Értékelések

Értékeld Te is
4.3
Összesen 7
5 5
4 1
3 0
2 0
1 1

 • Tegnap volt szerencsénk elmenni ebbe az étterembe (vasárnap 16 óra). Én még sosem voltam, nagyon vártam már. Asztalt foglaltam, a terem legvégében levő asztalt kaptuk. A felszolgálás után a pincér nőt sose láttuk, nem tudtunk üdítőt kérni, fizetni, mindig a másik pincérnek kellett szólnunk, aki a másik asztalnál felszolgált. Ilyen árak mellett elvárná az ember, hogy néha odanéz, de akár egy 3 * helyen ez természetes. A csülök agyon volt égetve, fel volt hólyagosodva a bőre a tetején, konkrétan egy elrághatatlan töpörtyű volt. Ugyanez volt a helyzet az oldalassal, agyonégetve, kiszáradva. A lila káposzta egy íztelen semmi volt. Én olyan ételt kértem, amihez krumpli fánk volt a köret. Ehetetlen volt. Egy tömény vmi, amit nem lehetett elharapni. Egyértelmű, hogy nem volt friss.Szóval összességében nagyon lesújtva távoztunk, fel sem tudtunk ocsudni, hogy beírjunk. Mindezt közel 30 ezer ft-ért. Soha többet nem megyek oda, ahol lehet,hangoztatni fogom fórumokon, ismerősöknek. Sajnálom, hogy így lecsúszott ez a hely.

  ·
  0
  Jelentés
 • Hangulat tekintetében jeles! Ezt kell először kiemelnem, mert minden részletre ügyelnek a Sir Lancelot étteremben. Nem csak a berendezés és a kiszolgáló személyzet ruházata középkorias, itt bizony az ételt is csak kézzel fogyaszthajuk és élőszereplős szórakoztatásról is gondoskodnak (láttunk már itt kardpárbajt, tűznyelőt, hastáncost és hallgattunk sok-sok lantmuzsikát is).

  Az ételek - a viccesen és egyben hagyományos nyelvhasználattal megkomponált étlappal együtt - remekül passzolnak a hangulathoz: főként nehéz húsokkal, hatalmas fatálas lakomákkal és cserépkorsóban mért sörrel találkozhatunk. Az ízekre sem lehet panasz, bár akik nem kedvelik a zsíros ételeket, bizony hoppon maradhatnak. A kiszolgálás elsőrangú, segítőkész. Mindenkinek ajánlom, aki ki akar lépni egy kicsit a hétköznapokból!

  ·
  0
  Jelentés
 • Eljegyzésünk alkalmából hozott ide a vőlegényem májusban. Csodás élmény volt, szuper autentikus hangulat, finom ételek, egyedül az árak ellen lehet kifogásunk, mert azok elég magasak. Ennek ellenére mindenkinek ajánlom, ha olcsóbb lenne, az esküvőnket is itt tartanánk:-)!

  ·
  0
  Jelentés
 • bármikor betérek, felér egy időtazással, magával ragadó hely, és az a szarvas bélszín hmmmm:-D

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Sir Lancelot Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás