Töltés
Bejelentkezés Asztalfoglalás

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 01:00 Nyitva (Mutass többet)
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Élőzene, Parkoló, Kártyás fizetés


Kapcsolat és megközelíthetőség

Metró: 3 Autóbusz: 26, 91, 109, 191, 206, 291 Villamos: 4, 6 Trolibusz: 72, 73

906, 914, 914A, 923, 931, 950

A Nyugati pályaudvar mellett található, a Teréz körútról elérhető.

Térkép jelölő

Értékelések

Értékeld te is
4.8
Összesen 6
5 5
4 1
3 0
2 0
1 0

 • Hangulat tekintetében jeles! Ezt kell először kiemelnem, mert minden részletre ügyelnek a Sir Lancelot étteremben. Nem csak a berendezés és a kiszolgáló személyzet ruházata középkorias, itt bizony az ételt is csak kézzel fogyaszthajuk és élőszereplős szórakoztatásról is gondoskodnak (láttunk már itt kardpárbajt, tűznyelőt, hastáncost és hallgattunk sok-sok lantmuzsikát is).

  Az ételek - a viccesen és egyben hagyományos nyelvhasználattal megkomponált étlappal együtt - remekül passzolnak a hangulathoz: főként nehéz húsokkal, hatalmas fatálas lakomákkal és cserépkorsóban mért sörrel találkozhatunk. Az ízekre sem lehet panasz, bár akik nem kedvelik a zsíros ételeket, bizony hoppon maradhatnak. A kiszolgálás elsőrangú, segítőkész. Mindenkinek ajánlom, aki ki akar lépni egy kicsit a hétköznapokból!

  ·
  0
  Jelentés
 • Eljegyzésünk alkalmából hozott ide a vőlegényem májusban. Csodás élmény volt, szuper autentikus hangulat, finom ételek, egyedül az árak ellen lehet kifogásunk, mert azok elég magasak. Ennek ellenére mindenkinek ajánlom, ha olcsóbb lenne, az esküvőnket is itt tartanánk:-)!

  ·
  0
  Jelentés
 • bármikor betérek, felér egy időtazással, magával ragadó hely, és az a szarvas bélszín hmmmm:-D

  ·
  0
  Jelentés

Értékeld Te is!

Sir Lancelot Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás